Aniversare

Doresti sa iti sarbatoresti ziua de nastere, aniversarea de casatorie, majoratul sau orice alt eveniment – si sa o transformi intr-o amintire extraordinara pentru toata viata? Atunci bine ai venit la Casa Anke, cea mai completa sursa de organizari de evenimente de pe piata.

La Casa Anke, atunci cand pregatim un eveniment, vrem sa facem daca nu istorie, atunci macar un show de tinut minte pentru sarbatorit si pentru toti invitatii sai. Punem la bataie cele mai atractive si originale locatii, animatori cu buna dispozitie, decoruri pe gustul tau, mancaruri pentru gurmanzi si bauturi pentru obrazuri fine, muzica cu cei mai buni DJ ai momentului sau prezente live ai celor mai apreciati artisti.

Despre evenimentele aniversare organizate de noi se vorbeste in lumea mondena, si indiferent care e personalitatea ta sau atmosfera pe care o doresti, punem pariu ca vom reusi sa ti-o oferim. Pentru cei care doresc stil si rafinament aristocratic, in decoruri clasice si elegante, pentru cei care vor sa transmita energie, pasiune si tinerete, pentru cei care cauta culoare si exotism sau dimpotriva intimitate si high class, pregatim aniversarea perfecta.

Ne-am bucurat, pe parcursul ultimilor 15 ani de recomandarile si publicitatea pe care tocmai clientii nostri pentru care am organizat aniversari le-au facut in familiile si cercurile lor de prieteni. Acum crestem si ne dezvoltam cu o platforma online ce isi doreste sa ajunga la cat mai multi prieteni Casa Anke, iar daca nu ati auzit de noi de la prieteni, poate e timpul sa ne cunoastem tocmai prin prisma organizarii urmatoarei tale aniversari.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.

Pareri Casa Anke

Ce spun clientii despre noi

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke