Artisti

Iubesti slagarele romanesti ale tineretii? Apreciezi muzica populara autentica sau cantecul de petrecere? Iti doresti ca la evenimentul tau sa cante live cei mai iubiti artisti hiturile momentului? Indiferent care sunt gusturile tale, Casa Anke iti ofera un excelent portofoliu de artisti live, iar daca in acest portofoliu nu se regaseste artistul preferat, daca acesta nu are alte angajamente in ziua evenimentului tau, Casa Anke ti-l poate contracta.
Nuntile, aniversarile, balurile si cele mai de succes evenimente se bucura mereu de atmosfera creata de un artist live. Acesta e un fapt pe care l-am constatat mereu in toti anii de cand organizam evenimente. Dar nu e intotdeauna usor sa gasesti un artist sau o formatie potrivita pentru o petrecere, iar uneori pretul platit nu aduce calitatea asteptata. La Casa Anke ne ocupam si de acest aspect. Daca vei alege un artist sau o formatie din portofoliul nostru, iti garantam o prestatie apreciata in multe alte evenimente la care noi am colaborat cu acesti artisti. Iar daca iti doresti una dintre formatiile sau dintre solistii momentului, noi stim sa ii contractam pentru tine.
Si nu ne limitam doar la intermedierea unei formatii sau a unui artist. Asiguram in locatie mijloacele de sonorizare si tehnica adecvata pentru un eveniment care sa sune intr-adevar bine. Mentinem legatura cu formatia / artistul si pregatim toate detaliile pentru ca tu sa te bucuri de fiecare moment, fara sa te stresezi cu telefoane, cu angajamente si obligatii.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.

Pareri Casa Anke

Ce spun clientii despre noi

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke