Baluri

Cu siguranta Balul Bobocilor, un bal cu fracuri si rochii de crinolina ori un bal caritabil sunt lucruri destul de diferite. Casa Anke s-a remarcat de-a lungul anilor pe piata romaneasca de organizari de evenimente nu doar prin profesionalism si preturi competitive, dar si pe talentul de a conferi personalitate si bun gust evenimentelor noastre.
Ne place sa credem ca nu doar organizam evenimente ci oferim experiente de viata memorabile. Oare cati dintre noi nu-si aduc aminte cu placere de balul bobocilor din liceu sau de la facultate? Dincolo de petrecerile pline de energie prelungite pana tarziu in zori, pentru tineri aceste baluri sunt si excelente instrumente de socializare la un nivel de eleganta si intr-o atmosfera cu totul diferite de viata de zi cu zi. Casa Anke poate oferi prin locatiile si colaboratorii sai baluri ale bobocilor sub forma unor experiente de viata placute, organizate in siguranta si cu bun gust.
Şi fiindca veni vorba de bun gust, noi nu am pierdut nostalgia balurilor de alta data, cu domnite in rochii dantelate si domni cu frac si joben. Sa zicem ca daca toate astea au devenit putin invechite, la Casa Anke mai adaugam un covor rosu, limuzine, sampanie si valeti desprinsi parca din filme si iti garantam ca vei trai un bal care sa-si merite numele.
Deseori, evenimentele cu scop caritabil iau forma unor baluri. Un obicei relativ nou la noi, acest tip de eveniment nu este intotdeauna organizat asa cum trebuie, dar noi garantam acoperirea tuturor exigentelor si promite un bal caritabil de exceptie.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.

Pareri Casa Anke

Ce spun clientii despre noi

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke