Cei 7 pasi pentru o nunta de vis

nunta de vis

Ziua nuntii tale este o cumulare de vise si aspiratii, o zi in care tu si partenerul tau va inhamati la o calatorie lunga si frumoasa impreuna. La Casa Anke, intelegem importanta indeplinirii acestui vis, de aceea am intocmit un plan care sa va ajute sa organizati si sa va duceti la capat nunta de vis.

Continut:

  1. Vizualizeaza Nunta De Vis
  2. Seteaza un Buget Realistic
  3. Creeaza un program detaliat pe ore
  4. Gaseste locul perfect
  5. Creati o echipa de servicii de vis
  6. Personalizeaza detaliile nuntii tale de vis
  7. Captureaza Amintirile pentru Eternitate

 

1. Vizualizeaza Nunta De Vis

Incepe prin a vizualiza nunta de vis. Nu te grabi si asimileaza toate detaliile, atmosfera acesteia, culorile, decorul si stilul care rezoneaza cu tine si partenerul tau. Ia in considerare factori precum meniu, tematica, si atmosfera per total. Acest pas seteaza bazele pentru toate planurile si deciziile de luat.

Rezumat: Imagineaza-ti nunta de vis pentru a afla cum o transformi in realitate.

 

2. Seteaza un Buget Realistic

Setarea unui buget realistic este cruciala pentru a avea succes in planuirea nuntii de vis. Determinati cat de mult sunteti dispusi sa cheltuiti si alocati fonduri pentru diferite aspecte ale nunti, precum meniu, catering, fotografi de nunta, videografi, locatie, imbracaminte etc. Adauga un buget de urgenta in valoare de 10% din costul total al nuntii pentru a fi acoperit in orice eventualitate. Un buget bine conturat va ajuta cand faceti alegerile si luati deciziile informate cu privire la nunta de vis.

Rezumat: Fa-ti un buget din start pentru nu pierde timpul comparand preturile serviciilor.

 

3. Creeaza un program detaliat pe ore

Alcatuirea unui program de nunta detaliat pe ore este esentiala pentru a ramane organizat. Sparge treburile in sarcini mai mici si desemneaza cate un program pentru fiecare. Adauga si un timp in plus pentru a fi sigur ca nu pierzi sirul. Acest program serveste ca un plan, el te tine focusat pe lucrurile care conteaza, astfel incat detaliile neimportante sunt evitate, iar nunta de vis decurge asa cum ar trebui.

Rezumat: Ramai organizat pentru ca totul sa descurga asa cum iti doresti.

 

4. Gaseste locul perfect

Alegerea locului perfect pune bazele unei nunti de vis. Ia in considerare marimea, amplasamentul si ambianta posibilelor locatii. Fie ca vizualizezi un ballroom mare, un bar rustic sau o ceremonie pe plaja, gasirea locatiei perfecte care se alinieaza cu viziunea ta va creea o experienta memorabila de ziua ta speciala.

Rezumat: Gaseste locul perfect pentru a fi in elementul tau.

 

5. Creați o echipă de servicii de vis

Asamblarea unei echide de prestatori de servicii este cruciala pentru deznodamantul evenimentului. Cauta si studiaza profesionisti in fotografie, videografie, aranjamente florale, catering si organizatore de nunti care iti inteleg viziunea si au experienta pentru a o aduce la realitate. Comunicarea sincera cu acestia va duce la un proces mult mai simplu si placut. Casa Anke ofera toate aceste servicii si multe altele, pentru ca nunta ta sa decurga cat se poate de bine, fara stres si batai de cap. Click aici pentru a discuta cu noi.

Rezumat: Cauta si alege cele mai bune servicii pentru nunta ta de vis sau gaseste-ti o locatie care ofera acele servicii.

 

6. Personalizeaza detaliile nuntii tale de vis

Adauga personalitatea voastra in fiecare aspect al nuntii pentru a o face cu adevarat unica si memorabila. Adauga-ti amprenta personala prin crearea invitatiilor costumizate de voi, cocktail-uri speciale si un playlist ales. Fiti atenti la detaliile mici care va reflecta povestea de dragoste, si care pot adauga adancime si insemnatate nuntii voastre de vis.

Rezumat: Adauga personalitatea voastra in elementele nuntii.

 

7. Captureaza Amintirile pentru Eternitate

In final, este foarte important sa imortalizati aceste experiente prin fotografie si videografie. Un profesionist, daca este ales cu atentie, va putea surprinde fiecare emotie si expresie faciala sincera din cursul evenimentului vostru si va vor permite sa le priviti cu emotie si bucurie multi ani de acum in colo. Daca aveti nevoie de servicii legate de fotografie sau videografie va ascultam nevoile aici: Contact Casa Anke.

Rezumat: Alege un profesionist pentru a imortaliza sentimentele voastre din ziua nuntii.

 

Pentru un ghid despre alegerea unui fotograf de nunta profesionist intrati aici: 7 pasi pentru a gasi fotograful potrivit pentru nunta ta.

 

Close

Da follow pe Casa Anke pentru inspirație, tendințe pentru nunta mult visata. Fii parte din comunitatea noastră de iubitori de frumos și explorează universul stilului autentic. #CasaAnke

Instagram

@casaanke

office@casaanke.ro

Telefon: +40 725 251 175

Locatie: Bulevardul Unirii 25-27, bloc 14, mezanin, București 040103, Romania