Priveste cel mai interesant dans mama-fiica in acest videoclip care a ajuns viral | Top 100 Amazing Stories

dans mama-fiica

Consideră că acesta este semnul tău pentru a avea un dans mamă-fiică în ziua ta cea mare.

Pe lângă dansul mirilor, dansul tată-fiică și dansul mamă-fiu sunt tradiții de lungă durată pe care cuplurile obișnuiesc să le includă în nunta lor.

Cu toate acestea, pe măsură ce tot mai multe cupluri moderne se căsătoresc, multe dintre ele caută modalități de a face ca ceremonia și recepția lor să fie mai unice pentru ele și pentru relația lor.

@oliviarobinson16

I’ll probably be posting wedding content forever, surprise mother daughter dance definitely reccomend. #wedding #2023bride #bridetobe #bridetok #weddingtiktok #firstdance #motherdaughterdance #weddingdance #nevergrowup #taylorswift #bride #uniqueweddingideas #weddingday

♬ original sound – Olivia Robinson

Robinson a postat pe TikTok, pe 23 septembrie 2023, un videoclip cu momentul emoționant, iar de atunci a devenit viral, cu 1,6 milioane de vizualizări. “Probabil că voi posta conținut despre nuntă pentru totdeauna”, a scris ea la descriere. “Recomand clar”. Clipul arată mireasa și mama ei legănându-se pe ringul de dans cu brațele strânse una în jurul celeilalte, în timp ce pe fundal se aude melodia “Never Grow Up” a lui Taylor Swift. “Acesta este semnul tău pentru a face un dans mamă-fiică la nunta ta”, spune textul de pe ecran.

Alți utilizatori TikTok care au vizionat videoclipul și-au împărtășit reacția în secțiunea de comentarii. Mulți dintre ei au vărsat câteva lacrimi la momentul emoționant, care a fost agravat de alegerea melodiei. “Acest cântec mă face să plâng singură, [și] dacă aș dansa cu mama mea, aș plânge și mai mult”, a scris un utilizator. Alții au spus că videoclipul i-a făcut să reconsidere dansurile tradiționale ale părinților și le-a dat ideea de a adăuga o opțiune mamă-fiică la propria nuntă. Unele mame chiar au dat peste filmare și și-au exprimat dorința de a face acest lucru cu propria fiică. “M-aș topi în 100.000 de bucăți dacă fiica mea ar face asta”, a scris o mamă. “O iubesc peste măsură”.

Pe baza imaginilor, se pare că mireasa a purtat o rochie din dantelă în stil sirenă. Mama miresei a îmbrăcat o rochie în linie A, de culoare roz-roșie, fără umeri, și cu parul strans. Perechea mamă-fiică a dansat sub mai multe șiruri de luminițe, în timp ce un grup de invitați îi priveau de la margine.

Pe lângă dansul mamă-fiică, Robinson a postat un alt moment de nuntă pe ring. Videoclipul o arată pe mireasă – care în cele din urmă s-a schimbat într-o rochie mini fără bretele și adidași albi – dansând cu invitații ei în timp ce țineau în mână bețe luminoase colorate. De asemenea, Robinson și-a luat urmăritorii alături de ea în timp ce își planifica nunta. Ea a postat multe clipuri din culisele procesului, de la dezvăluirea suitei de invitații până la construirea propriilor aranjamente florale facute de ea insasi.

 

Te-ar mai putea interesa si: 2 surori si-au ajutat parintii sa se recasatoreasca dupa multi ani de divort

Close

Da follow pe Casa Anke pentru inspirație, tendințe pentru nunta mult visata. Fii parte din comunitatea noastră de iubitori de frumos și explorează universul stilului autentic. #CasaAnke

Instagram

@casaanke

office@casaanke.ro

Telefon: +40 725 251 175

Locatie: Bulevardul Unirii 25-27, bloc 14, mezanin, București 040103, Romania