Un barbat si-a cerut nevasta in casatorie din nou dupa ce si-a pierdut memoria intr-un accident de motocicleta

casatorie

Kristy și Andrew Mackenzie au avut o casatorie fericită timp de 37 de ani, până când, într-o zi, aproape că s-au pierdut unul pe celălalt. În iunie 2022, cuplul a fost implicat într-un accident de motocicletă care aproape că i-a costat viața. Și, deși evenimentul a fost dureros si greu de indurat, timpul petrecut împreună în spital de acestia dovedește cum dragostea este cu adevărat cel mai bun leac. In final, acestia au intrat intr-o noua casatorie.

Andrew s-a trezit în spital fără amintiri în urma accidentului. Inițial, el a crezut că anul este 1993 și nici măcar nu și-a recunoscut propriile fiice. Singurul lucru pe care și l-a amintit? Relatia de casatorie a acestora. Kristy a povestit că reacția imediată a lui Andrew a fost: “Unde-i soția mea? Unde-i soția mea?”, deoarece credea că aceasta lucra în spital. În realitate, cei doi au fost pusi inițial în camere de spital diferite, iar când a fost separat de Kristy, Andrew nu a putut reține acest lucru.

Imediat ce Kristy a convins personalul spitalului să îi pună în aceeași cameră, Andrew a început să dea semne de îmbunătățire. “Primul lucru pe care mi-l amintesc este Kristy într-un scaun cu rotile lângă mine, îngrijorata”, reflectă Andrew. Cu Kristy alături de el, memoria i-a revenit în mod miraculos. “A început să-și revină, să mă întrebe lucruri, iar eu am fost uimită“, spune Kristy. “Au fost lacrimi de fericire și, în 24 de ore, era schimbat total”.

Cuplul a petrecut 11 zile în spital și, după ce au primit îngrijiri atente și o reabilitare extinsă, au început să meargă din nou. Mai mult, la câteva luni după ce au fost externați din spital, intr-un gest romantic, Andrew a îngenuncheat (după ce era deja căsătorit de zeci de ani) și a pus a doua oară întrebarea pentru casatorie. Bineînțeles, Kristy a spus “da”.

Andrew spune că încă nu-și amintește nimic despre accident, dar este sigur de un lucru: prezența soției sale a fost suficientă pentru a porni procesul de recuperare. “Încercăm să luăm toate lucrurile pozitive din asta, poate chiar să glumim puțin acum”, spune Andrew. Kristy este de acord că găsirea părții bune i-a ajutat să pună totul în perspectivă. “A fost un coșmar, dar vreau să trăiesc în recunoștință”, spune ea. “Ne avem unul pe celălalt și asta este tot ce contează“.

 

In continuare: Inel medieval de $47000 gasit intamplator

Close

Da follow pe Casa Anke pentru inspirație, tendințe pentru nunta mult visata. Fii parte din comunitatea noastră de iubitori de frumos și explorează universul stilului autentic. #CasaAnke

Instagram

@casaanke

office@casaanke.ro

Telefon: +40 725 251 175

Locatie: Bulevardul Unirii 25-27, bloc 14, mezanin, București 040103, Romania