Inel cu diamant gasit dupa 21 de ani in toaleta socrilor | Top 100 Best Stories

inel

Inelele de logodnă sunt mai mult decat niste bijuterii strălucitoare: sunt obiecte semnificative, cu o istorie lungă, obiecte ce simbolizează promisiunea căsătoriei. Mai mult, ele semnifica o viață întreagă de devotament față de partenerul tău. Nick și Shaina Day, un cuplu din Florida, sunt căsătoriți de zeci de ani, dar în toți anii lor de casatorie, nu au avut un inel de logodnă care să le amintească de această legătură.

Când Nick a cerut-o în căsătorie pe actuala sa soție, în urmă cu 21 de ani, i-a pus întrebarea cu un inel cu diamant, relatează MSN. După un “da” răsunător, Shaina a început să planifice marea lor zi. Chiar înainte de a spune “Da” la altar, mireasa și-a dat seama că inelul nu era de găsit nicăieri. În timp ce-și refăcea pașii, Shaina a avut o bănuială că a pierdut piatra când se afla acasă la soacra ei. “Îmi scosesem inelul”, a declarat ea pentru Fox 13. “Stătea pe tejghea, așa că, atunci când am oprit apa, cred că nu am fost foarte atentă, mi-am agățat inelul în timpul procesului, l-am aruncat în toaletă și am tras apa.” Potrivit lui Nick, ea a fost devastată. “A venit la mine într-o zi și mi-a spus: “Cred că mi-am pierdut inelul””, povestește Nick. “Ea a spus: ‘Era pe tejghea’. Acum, nu mai este și cred că l-am aruncat la toaletă din greșeală'”.

Cuplul a început imediat să caute peste tot. Shaina a recurs chiar la măsuri extreme. “M-am coborât în fosa septică, astfel încât să putem pompa fiecare bucățică de piatră printr-o strecurătoare pentru a încerca să o găsim”, își amintește Shaina. Ea a folosit un furtun peste un paravan de fereastră pentru a pompa apa într-un butoi de 200 de litrii în speranța de a găsi bijuteria, relatează Fox News. Din nefericire, inelul nu s-a materializat niciodată. În cele din urmă, cuplul a încetat căutările neîncetate, și-a acceptat soarta și a decis să cumpere un inel inlocuitor.

Cei doi s-au casatorit, dar inelul de logodnă nu a mai reapărut. Asta până în decembrie 2022. Mama lui Nick, Renee, a apelat la un instalator pentru a-și înlocui toaleta, a declarat familia. După ce a desfăcut toaleta din pământ, instalatorul a aruncat apa în plus în cadă pentru a evita sa creeze mizerie in camera. În acest proces, el a dat peste un obiect strălucitor. “A spus: “Crezi că este inelul lui Shaina?“”. își amintește Renee. “M-am uitat din nou la el și am zis: “Doamne, da!””. Era rupt, dar diamantul era încă în stare perfectă. Așa că Renee și soțul ei au curățat bijuteria și au decis să o împacheteze pentru Nick și Shaina ca un cadou de Crăciun. “Ne-au adus asta”, spune Nick, referindu-se la cadou. “Era împachetat într-o pungă mică de Crăciun, așa că l-am deschis și amândoi am știut exact ce este”.

După ce a recunoscut disparitia, Shaina spune că nu-i venea sa creada și ca era emoționată până la lacrimi. “A fost un plans cam urat”, reflectă Shaina. “Stăteam acolo și mă gândeam: ‘Doamne, asta e inelul meu’. Asta e inelul meu’. Îmi ștergeam ochii si rimelul se împrăștia peste tot.” Shaina știa că este un miracol. “Este absolut uimitor că a stat acolo, pentru că am crezut că a disparut pentru totdeauna”, împărtășește ea. “Nu avea să se mai întoarcă niciodată. E greu de crezut”.

Pentru oricine altcineva care a pierdut un obiect sentimental, sfatul lui Nick este simplu. “Verificați toaletele atunci când pierdeți lucruri”, recomandă el.

In continuare: 10 lucruri nevorbite de nimeni despre fotografii de nunta

Close

Da follow pe Casa Anke pentru inspirație, tendințe pentru nunta mult visata. Fii parte din comunitatea noastră de iubitori de frumos și explorează universul stilului autentic. #CasaAnke

Instagram

@casaanke

office@casaanke.ro

Telefon: +40 725 251 175

Locatie: Bulevardul Unirii 25-27, bloc 14, mezanin, București 040103, Romania