Logodna si nunta surpriza in aceeasi zi | Top 100 Best Viral Videos

Cerere in casatorie surpriza nunta surpriza

Cele mai multe cupluri logodite petrec între 12 și 18 luni planificându-și nunta, dar nu despre asta e povestea de astazi. Astazi vorbim despre o nunta surpriza…

Iubitul lui Tiffany Jones i-a pregatit surpriza vietii ei cerand-o in casatorie si dezvaluindu-i ca el cu prietenii lor apropiati au organizat o nunta surpriza pentru aceasta, toate momentele magice, fiind surprinse pe contul de Tik Tok al fericitei mirese @rosemarieallen1.

@rosemarieallen1

Surprise proposal, then a suprise WEDDING! Her friends planned and executed the wedding of her dreams. #weddingproposal

♬ original sound – Rosemarie Allen

In primul video, Jones coboara scarile confuza pana sa realizeze ce se intampla de fapt… socul si fericirea se pot citi pe fata acestia in momentul in care realizeaza ca iubitul ei a cerut-o in cel mai romantic si neasteptat mod in casatorie. Dupa ce se aduna pentru un moment, coboara scarile si ajunge in fata barbatului care statea pe un pat de petale de trandafiri inconjurat de oamenii speciali din viata lor, acestia se imbratiseaza, iar el isi scoate telefonul si incepe sa enumere motivele pentru care isi doreste sa-si petreaca restul vietii alaturi de Jones…

Ii multumesc Lui Dumnezeu pentru ca mi te-a adus in viata mea“, zice el. “Viata mea a devenit de atatea ori mai buna cu tine in ea. Cand te privesc, vad viitorul. Vad pe cineva cu care pot vorbi si face orice, persoana cu care imi doresc sa imi creez amintiri care sa dureze o viata. Iubirea pe care o avem este cea la care oamenii viseaza. Voi lupta pentru tine cu fiecare respiratie a mea.” Dupa ce a impartasit aceste propozitii romantica, scoate cutia cu inelul si se aseaza intr-un genunchi. Vazand asta, Jones incepe sa sara in sus de fericire, avand cea mai sincera si frumoasa reactie posibila la nunta surpriza, ea isi saruta si imbratiseaza noul logodnic.

@rosemarieallen1

Her friends planned and executed the weddingnof her dreams. A surprise WEDDING!!! #surprisewedding

♬ original sound – Rosemarie Allen

In urmatorul video, mireasa apare fara cuvinte si devine chiar si mai sentimentala decat era deja, cand intra in camera si isi vede rochia de nunta. Prietenii si familia dezvaluie ca au ajutat toti in planuirea acelei nunti si ca se va casatori intr-o ora. “Tot timpul spuneai ca vrei sa te casatoresti in aceeasi zi cu logodna“, spune un prieten. Mireasa plina de lacrimi de uimire aproba.

@rosemarieallen1

Tiffaney Jones’ friends pulled off the surprise wedding of the year, century, EVER!!!! She’s almost ready… #surprisewedding

♬ I’m Blessed – Charlie Wilson

Partea a doua din segmentul “nunta surpriza” arata un montaj de fotografii din ziua nuntii, primele imagini aratand reactia miresei in momentul in care si-a vazut rochia pentru prima data, urmata de poze in care aceasta este machiata si probeaza rochia pentru prima data.

Partea a treia a colecției de videoclipuri este un slideshow de poze de la ceremonie și recepție. Primele câteva imagini prezintă mersul lui Jones la altar, în timp ce poartă un buchet rotund de trandafiri albi. La indicatia fotografiilor, mirele poartă o haina alba florala, o cămașă neagră cu nasturi și pantaloni de rochie negri, în timp ce se află în fața unui altar, decorat cu flori albe și drapaje. Unele dintre imagini detaliază receptia, care prezintă o schemă de culori alb-negru și o estetică modernă. Mesele sunt acoperite cu fete de masa albe și acoperite cu șervețele negre, aranjamente cu flori albe.

Cu lacrimi de fericire și zâmbete, Tiffany și noul ei logodnic au intrat în această nouă etapă a vieții lor cu o emotie care a trecut dincolo de ecranele telefoanelor și a atins inimile celor care au urmărit această poveste minunată. De la coborârea scărilor până la momentul în care au rostit jurămintele de iubire eterna, fiecare detaliu a contribuit la crearea unei amintiri de neuitat.

Așa cum cuplul a traversat această zi plină de surprize, de la rochia de mireasă superba si coborarea scarilor până la ceremonia plină de dragoste, întregul eveniment a fost un triumf al iubirii și colaborării prietenilor și familiei în realizarea visului lor.

 

Close

Da follow pe Casa Anke pentru inspirație, tendințe pentru nunta mult visata. Fii parte din comunitatea noastră de iubitori de frumos și explorează universul stilului autentic. #CasaAnke

Instagram

@casaanke

office@casaanke.ro

Telefon: +40 725 251 175

Locatie: Bulevardul Unirii 25-27, bloc 14, mezanin, București 040103, Romania