Mama și tatăl divorțați s-au căsătorit datorita fiicelor | 100 Amazing Viral Stories

casatorit

Foștii soți s-au căsătorit pe 28 decembrie 2023, iar un videoclip de la nunta lor a devenit viral pe TikTok.

Datorită ajutorului fiicelor lor, un cuplu divorțat din Ohio s-a recăsătorit.

În 2014, Julie Shore și Scott Gaede s-au despărțit după 17 ani de căsnicie. Șase ani mai târziu, când pandemia COVID-19 a lovit, fostul cuplu căsătorit s-a trezit, involuntar, petrecând mai mult timp împreună. “A fost o apropiere forțată”, a explicat Shore. “Niciunul dintre noi nu aștepta cu nerăbdare să petreacă timp împreună”.

Fiicele celor doi, Rachel și Caroline, erau și ele îngrijorate de acest aranjament, deoarece căsătoria și eventualul divorț al părinților lor au fost litigioase. “Era atât de multă tensiune și conflict în casa noastră”, și-a amintit Rachel. “După ce în cele din urmă s-au despărțit, am fost de acord ca: “Este mișcarea corectă”.”

 

În ciuda preocupărilor lor și ale fiicelor lor, Shore și Gaede au vrut să facă lucrurile civilizat între ei. La începutul pandemiei, a fost dificil. Cu toate acestea, la sfârșitul anului, fiicele lor au observat că părinților lor chiar le plăcea să fie unul în prezența celuilalt. “Se simțeau autentic bine împreună și nu era un spectacol pe care îl dădeau pentru mine și sora mea”, a precizat Rachel.

Potrivit lui Rachel, părinții ei nu și-au dat seama că se îndrăgostesc până în 2021. Când Shore a stat lângă fostul ei soț la o înmormântare, i-a devenit clar. “Totul din trecut a căzut și am realizat că familia era tot ce conta și că noi patru trebuia să fim din nou împreună”, a împărtășit Shore.

La sfârșitul anului 2021, Shore și Gaede locuiau împreună. Acesta a fost momentul în care Rachel și Caroline și-au canalizat interiorul Hallie Parker și Annie James din “Capcana părinților” – o comedie romantică în care două surori gemene identice separate la naștere pun la cale un plan pentru a-și reuni din nou părinții divorțați – încurajându-și tatăl să o ceară pe mama lor în căsătorie. În 2022, acesta și-a cerut fosta soție să se căsătorească din nou cu el.

@gachelraede

successful parent trap 🫡🫡

♬ WAR IS OVERRR – sarah🦇

Fostul cuplu s-a căsătorit pentru a doua oară pe 28 decembrie 2023. Rachel a postat despre nunta părinților ei pe TikTok, care a devenit virală cu 7,3 milioane de vizualizări. “RĂZBOIUL S-A TERMINAAAAAAT”, fiind descrierea. “Părinții noștri s-au recăsătorit în mod oficial și nu mai suntem copii de divortati”. Rachel a scris, de asemenea, ca descriere “capcana părinților a fost un succes”.

 

Daca ti-a placut aceasta poveste de dragoste s-ar putea sa te intereseze si: Logodna si Casatorie surpriza in aceeasi zi

Close

Da follow pe Casa Anke pentru inspirație, tendințe pentru nunta mult visata. Fii parte din comunitatea noastră de iubitori de frumos și explorează universul stilului autentic. #CasaAnke

Instagram

@casaanke

office@casaanke.ro

Telefon: +40 725 251 175

Locatie: Bulevardul Unirii 25-27, bloc 14, mezanin, București 040103, Romania