McDonalds meniu nunta | Best of Clipuri Virale

meniu nunta mcdonalds

Tinerii căsătoriți și-au surprins invitații dezvăluind că McDonald’s va asigura un meniu nunta pentru cina lor specială…

Mâncarea pe care o serviți la meniu nuntă poate face sau poate distruge petrecerea, motiv pentru care alegerea furnizorului potrivit pentru evenimentul dumneavoastră este un pas important în procesul de planificare a nunții. Pentru Ophélie și Thomas Billaudeau, această alegere a fost una evidentă. La celebrarea de după ceremonie din Beauvais, Franța, pe 16 septembrie 2023, tinerii căsătoriți și-au surprins invitații dezvăluind că McDonald’s va asigura cateringul pentru cina lor specială. Mirele a încărcat un videoclip cu anunțul, care a devenit viral pe TikTok cu 2,3 milioane de vizualizări.

@thomasbillaudeau

@McDonald’s Beauvais Tille Merci pour la régalade à notre mariage 😂

♬ son original – Thomas Billaudeau

În clip, Ophélie s-a adresat prietenilor și familiei sale spunând: “Vă mulțumesc foarte mult și așa, vă las să descoperiți masa din această seară“. Înainte de a dezvălui cine este furnizorul, unul dintre invitați a intrat în cameră, purtând o uniformă de la McDonald’s și cărând două pungi mari de mâncare. La vederea acestuia, grupul a râs și a aplaudat. Mireasa a exclamat apoi sloganul în franceză al lanțului de fast-food: “Vino așa cum ești!”.

Proaspeții căsătoriți au declarat pentru People că au visat întotdeauna să alcătuiască un meniu nuntă cu produsele lor preferate din meniul McDonald’s. “Ne-a venit această idee pentru că suntem mari fani McDonald’s și am spus în glumă, când eram mai tineri, că vom pune McDonald’s să ne servească la meniu nuntă”, a spus Thomas. “În cele din urmă, am decis să mergem pe această idee. Oamenii care ne cunosc nu au fost surprinși”.

Pentru a-și transforma viziunea în realitate, cei doi au decis să servească toți burgerii din meniu. Cu toate acestea, ei s-au abținut să adauge cartofi prăjiți în gamă, deoarece nu au vrut ca această garnitură să se răcească și să se înmoaie”, potrivit lui Thomas. Pentru desert, au adus un alt furnizor: Un cofetar a creat tortul lor pentru meniu nuntă, iar tinerii căsătoriți au servit și alte dulciuri.

 

Te-ar putea interesa si: Top 5 palete de culori pentru nuntile din octombrie.

Close

Da follow pe Casa Anke pentru inspirație, tendințe pentru nunta mult visata. Fii parte din comunitatea noastră de iubitori de frumos și explorează universul stilului autentic. #CasaAnke

Instagram

@casaanke

office@casaanke.ro

Telefon: +40 725 251 175

Locatie: Bulevardul Unirii 25-27, bloc 14, mezanin, București 040103, Romania