Mireasa arunca un buchet nunta unor necunoscuti – Top 100 Best Stories

buchet nunta

Aruncarea unui buchet nunta este o traditie incorporata in nunti de sute de ani.

Deși majoritatea mireselor aruncă aranjamentele din mână catre invitatele singure la recepție, o mireasă a decis să extindă obiceiul la un grup de persoane total necunoscute. 14 septembrie 2023, contul TikTok @theonefaith98 posteaza un videoclip cu acest moment emoționant. “Am fost martor la o nuntă completată cu o aruncare de buchet nunta la Observatorul Griffith”, se arată în descriere.

@theonefaith98

Witnessed a wedding complete with a bouquet toss at the Griffith Observatory 🥲 #viral #wedding #bouquettoss

♬ Bejeweled – Taylor Swift

Clipul începe cu mirele și mireasa care ies din clădirea emblematică după cununie. Mireasa poarta o rochie fără umeri, în timp ce mirele este îmbrăcat într-un costum albastru marin. Proaspeții căsătoriți atrag atenția celor care stăteau pe peluză – și apoi mireasa decide să îi facă pe toți părtași la ziua ei cea mare. După ce s-a aplecat să ridice un aranjament de flori, mirele a strigat către mulțimea de curioși: “Adunați-vă dacă vreți să prindeți buchetul“. El a făcut semn ca toată lumea să se așeze lângă mireasă, iar grupul a aplaudat și a alergat spre locul respectiv.

 

Următoarea scenă e deosebit de emoționantă: o masă de oameni în spatele miresei, care o încurajează, în timp ce aceasta își aruncă buchet nunta în aer. Toti strigă și ridică mâinile în sus, încercând să prindă aranjamentul. O persoana din spatele mulțimii a prins în cele din urmă florile (și, conform tradiției, persoana care prinde buchetul ar trebui să meargă la altar în continuare). În timp ce întregul schimb se desfășura, un public mare a privit de pe acoperișul Observatorului Griffith.

 

Te poate interesa si: Un barbat sare in mare dupa ce a scapat inelul in timp ce o cerea pe prietena sa…

 

După ce au vizionat videoclipul, mulți alți utilizatori s-au adunat în secțiunea de comentarii pentru a se alătura momentului de bucurie. “E atât de uimitor”, a scris cineva. “Îmi place cum au implicat străinii în ziua lor specială“. Unii proprietari de conturi chiar s-au emoționat. “Plang in hohote!”, a comentat o persoană. “Este atât de incredibil”, a spus un alt utilizator. “Iubesc“.

 

Tradiția aruncării unui buchet nunta a apărut cu sute de ani în urmă, când se considera că aduce noroc să atingi mireasa. Pentru a-și păstra sentimentul de intimitate, miresele aruncau adesea buchetul și fugeau, ceea ce a evoluat în aruncarea unui buchet nunta. Astăzi, tradiția s-a transformat într-o modalitate distractivă pentru mireasă de a împărți lumina reflectoarelor cu prietenele ei singure și de a include o competiție amicală în ziua cea mare. De obicei, are loc la receptie, după ce s-au terminat toasturile, cina și dansurile, iar toate femeile necăsătorite sunt încurajate (dar nu obligate) să participe.

 

 

Vezi si: Logodna si casatorie surpriza in aceeasi zi…

Close

Da follow pe Casa Anke pentru inspirație, tendințe pentru nunta mult visata. Fii parte din comunitatea noastră de iubitori de frumos și explorează universul stilului autentic. #CasaAnke

Instagram

@casaanke

office@casaanke.ro

Telefon: +40 725 251 175

Locatie: Bulevardul Unirii 25-27, bloc 14, mezanin, București 040103, Romania