Rochie de mireasă de designer de 6.200 de dolari la 25 de dolari | Logodna Miresei – Great Stories

rochie de mireasa videoclip viral

Emmali Osterhoudt poate purta, în sfârșit, speciala rochie de mireasa Galia Lahav Couture, pe care a cumpărat-o la preț redus în septembrie 2023.

O rochie de mireasa Galia Lahav Couture la doar 25 de dolari.

În septembrie 2023, Emmali Osterhoudt a devenit virală pentru că a postat despre o rochie de mireasă Galia Lahav Couture de 6.200 de dolari pe care a găsit-o la Goodwill pentru 25 de dolari. Chiar dacă nu era logodită la momentul respectiv, ea a cumpărat oricum piesa. Acum, se pare că Osterhoudt va ajunge să poarte acea haină specială în viitorul apropiat. Pe 20 decembrie 2023, Osterhoudt a anunțat pe TikTok că s-a logodit cu iubitul ei, Nick Gould.

Galia Lahav, una dintre cele mai importante companii capabile să ofere modele de rochie de mireasa couture personalizate fără a se întâlni fizic cu clienții, datorită tehnologiei unice pe care au dezvoltat-o. Accentul pus pe personalizare, alături de modele fără compromisuri, este ceea ce continuă să-i diferențieze de alți designeri.

De-a lungul ultimelor trei decenii, Galia Lahav s-a impus ca una dintre cele mai importante case de modă couture, cu articole de îmbrăcăminte caracterizate prin fabricații de înaltă calitate, tehnici de cusut meticuloase și, bineînțeles, prin tehnologia lor unică, care le permite să realizeze fiecare articol de îmbrăcăminte în funcție de măsurile exacte ale purtătoarei din străinătate. Aceste valori au fost insuflate în casa lor de modă de mai multe generații și au dus la popularitatea acestora la nivel mondial.

@emmalifaith

I can finally wear my $25 @Galia Lahav dres!!!! #goodwill #weddingdress #goodwillweddingdress #galialahav #engaged

♬ Clocks – Coldplay

Osterhoudt a încărcat un clip, documentând cererea romantică în căsătorie. În videoclip, cuplul se află în fața Palatului Buckingham din Londra, Anglia, când Gould se pune într-un genunchi și deschide o cutie cu inele. Imediat, Osterhoudt ramane fara cuvinte. Ea radiază și se uită mai atent la inelul de logodnă înainte ca Gould să o ajute să-l pună, care pare a fi un diamant tăiat în formă de pernă pe o bandă de aur galben. Apoi, cuplul se saruta pasional. “În sfârșit pot să port rochia mea @galialahav de 25 de dolari!!!!!”, a scris ea în descrierea videoclipului.

Într-un interviu, Osterhoudt s-a destăinuit în legătură cu propunerea. “A fost cel mai frumos moment!!”, s-a bucurat ea. “Sunt foarte entuziasmată să încep procesul de planificare a nunții cu dragul meu Nicolas”. Viitoarea mireasă a explicat, de asemenea, că, deși era pregătită pentru o cerere în căsătorie din partea iubitului ei, surpriza de pe fața ei a fost autentică. “Știam că mă va cere în căsătorie în excursia la Londra, dar nu eram sigură când, așa că atunci când i-am spus că vreau poze în fața Palatului Buckingham și apoi am văzut că era în genunchi, am ramas uimita”, a povestit ea.

Osterhoudt a declarat pentru publicație că proaspătul duo de logodnici are deja o dată stabilită: Plănuiesc să se căsătorească pe 6 iunie 2025. De asemenea, viitoarea mireasă a stabilit câteva dintre detaliile care stau la baza zilei mari – inclusiv speciala rochie de mireasa, bineînțeles. “Nunta va fi mică și intimă, dar am de gând să port totuși aceasta rochie de mireasa”, a spus ea.

@emmalifaith

Im so freaking excited about this find, i may not even use it when it comes to the day because im not getting engaged or married for awhile but maybe its fate lol also jlo has worn this brand as well #galialahav #galialahavbride #goodwill #weddingdress @Galia Lahav

♬ original sound – Emmali

Osterhoudt a devenit virală pentru prima dată în septembrie 2020, după ce a postat un TikTok, explicând cum a găsit o rochie de mireasă Galia Lahav Couture Couture, un ansamblu cu margele care îi strânge figura, la magazinul local Goodwill din Birmingham, Alabama. Ea le-a povestit telespectatorilor săi că inițial se îndreptase spre magazin pentru a cumpăra rame de tablouri, dar îmbrăcămintea i-a atras atenția în ultima secundă. “Eu deja plecasem”, a recapitulat ea. “Eram pe punctul de a pleca și am văzut o secțiune pe care nu o vizitasem, așa că am mers acolo și bum. Era superba și era acolo”.

 

Te poate interesa si: Cele mai frumoase nunti ale celebritatilor din anul 2023

Close

Da follow pe Casa Anke pentru inspirație, tendințe pentru nunta mult visata. Fii parte din comunitatea noastră de iubitori de frumos și explorează universul stilului autentic. #CasaAnke

Instagram

@casaanke

office@casaanke.ro

Telefon: +40 725 251 175

Locatie: Bulevardul Unirii 25-27, bloc 14, mezanin, București 040103, Romania