Tematica nunta perfecta pentru tine – Sfaturi Nunta

tematica nunta

Stilurile de nunti sunt in schimbare continua, dar câteva dintre ele s-au dovedit a fi destul de populare în ultimii ani. Iată câteva dintre cele mai în vogă alegeri in tematica nunta:

 

Nunta tropicala

E greu sa dai gres cu o nunta in stil tropical, ele avand la baza o paleta de culori colorata si revigoranta bazata pe culorile mării: culori calde de nisip, albastru pastelat si nuante culoarea piersicii si coral. Aceste nunti iti ofera o stare de vacanta, relaxanta si placuta.

nunta tropicala

 

Nunta Eleganta

Nunțile elegante sunt perfecte pentru cuplurile care iubesc farmecul și stilul. Acesta tematica nunta se bazează pe detaliile rafinate: gândiți-vă la dantelă, aur roz și flori pastelate.

nunta-eleganta

 

Nunta Rustica

Nunțile rustice continuă să fie populare… e vorba despre încorporarea frumuseții naturale, cum ar fi decorul lemnos și aranjamentele cu flori sălbatice. Nunțile rustice pot varia de la chic si pline de farmec la rustic de curte.

nunta rustica

 

Nunta pe Plaja

Nunțile pe plajă sunt ideale pentru cuplurile care caută o atmosferă relaxată. Optează pentru o atmosferă răcoroasă și casual, cu o rochie aerisită și accesorii boeme

nunta pe plaja.

Close

Da follow pe Casa Anke pentru inspirație, tendințe pentru nunta mult visata. Fii parte din comunitatea noastră de iubitori de frumos și explorează universul stilului autentic. #CasaAnke

Instagram

@casaanke

office@casaanke.ro

Telefon: +40 725 251 175

Locatie: Bulevardul Unirii 25-27, bloc 14, mezanin, București 040103, Romania