Top 5 palete de culori pentru nuntile din octombrie

palete de culori

Top cele mai frumoase si unice palete de culori pentru nuntile din octombrie:

 

Majoritatea oamenilor asociază sezonul nunților cu vara, insa, în ultimii ani, octombrie a devenit una dintre cele mai populare luni din an pentru a spune “Da”. E normal faptul ca viitoarele mirese concurează continuu pentru datele de nuntă din weekend în această lună: În primul rând, cele mai multe regiuni din Romania încep să se confrunte cu o vreme placuta și senină în octombrie, ceea ce face ca acesta să fie un moment ideal pentru a găzdui festivități în aer liber. În plus, aceasta este perioada în care vârfurile copacilor de pretutindeni se transformă într-un melanj de tonuri vibrante, creând un decor pitoresc pentru ceremonii și recepții. Și, nu în ultimul rând, există o atmosferă confortabilă și festivă asociată cu această lună, ceea ce ajută la consolidarea atmosferei la petrecerea dvs.

Culorile placute observate în aer liber în luna octombrie influenteaza adesea alegerile de palete de culori ale cuplurilor. Nuanțele de portocaliu strălucitor, roșu intens și galben auriu se potrivesc cu frunzișul de sezon și arată izbitor atunci când sunt implementate in nunta. Indiferent de locul în care plănuiți să vă casatoriti, combinațiile de culori atemporale, cum ar fi albul și negrul, vor funcționa întotdeauna pentru o nuntă în octombrie. Dacă nu știi ce nuanțe să folosesti la nunta ta din octombrie, sugeram să folosești palete de culori calde pentru a produce un sentiment placut. Transmite căldura, confortul și o stare de bine? Dacă da, ați găsit o gamă de culori potrivita sezonului și invită la toată atmosfera placuta pe care lunile de toamnă o pot oferi. Este important sa tii cont de luna in care te casatoresti, dar, de asemenea este foarte important si sa folosesti palete de culori potrivite.

Fara alte introduceri, v-am pregatit top 5 palete de culori pentru nuntile din octombrie:

1. Visiniu

nuanta visiniu nunta

Culorile maxime ale toamnei sunt atinse la mijlocul lunii octombrie. Dacă va casatoriti în primele două săptămâni ale lunii, mergeti spre nuanțele naturale din mediul înconjurător – în special nuanțele îndrăznețe de roșu, cum ar fi visiniu. Nu numai că această nuanță roșie-violacee se va coordona cu sezonul, dar scoate in evidenta romantismul relației voastre. Deoarece visiniul este o culoare îndrăzneață, funcționează cel mai bine atunci când este combinată cu nuanțe neutre, cum ar fi bronzul și auriul, sau cu culori complementare, cum ar fi roz și roșu.

 

2. Verde Inchis

nuante de nunta de verde inchis

Indiferent dacă copacii de la locatia nuntii au început sau nu să își schimbe culorile, verdele inchis este o nuanță potrivită pentru nunțile din octombrie. Încorporarea acestei nuanțe profunde în paleta ta de culori este perfectă pentru nunțile cu o estetică mai mult botanică, mai ales dacă evenimentul tău are loc într-o grădină de flori sau intr-o podgorie. În plus, verdele de inchis simbolizează creșterea, reînnoirea și echilibrul, ceea ce face ca această culoare să fie o alegere buna pentru casatorie.

O combinație de verde inchis și alb este o alegere puternică de design, dar puteți adăuga și alte nuanțe de toamnă, cum ar fi auriu și galben, sau tonuri de bijuterii, cum ar fi albastru marin și culoarea piersicii.

 

3. Alb-Negru

nuanta alb-negru nunta

Alb-Negru reprezinta o pereche clasică pe care cuplurile o pot folosi pe tot parcursul anului, dar noi suntem de acord că reprezintă o combinatie excelenta pentru o nuntă în octombrie. Nu contează nici luna în care vă căsătoriți: Poate fi folosita în orice moment. În plus, această paletă atemporală este ideală pentru orice estetică, indiferent dacă înclinați spre tradițional, modern sau minimalist.

 

4. Argintiu si Alb

nuanta alb-argintie nunta

Asemanator cu alb-negrul, albul și argintiul este o altă paletă de culori atemporală, dar care conferă mai mult farmec. Aceasta combinatie de culori va emana “eleganță modernă” la orice eveniment din luna octombrie. Sălile de bal elegante se potrivesc în mod natural acestei perechi, dar puteți folosi, de asemenea, aceste nuanțe pentru a aduce la viata o locatie simpla, cum ar fi un cort sau o curte. Deoarece argintul reprezintă prosperitatea și norocul, folosirea acestei nuanțe la nunta ta va transmite energia bună în căsnicie.

 

5. Portocaliu inchis, roz, caramel, rosu si kaki

Portocaliu inchis, roz, caramel, rosu si kaki

Dacă cauti o paleta de culori vie pentru nunta din octombrie, sugeram să vă orientați spre portocaliu inchis, roz, caramel, rosu si kaki. Aceste nuanțe sunt nuanțe saturate profunde care pur și simplu strigă toamnă și evocă căldură, pozitivitate și entuziasm. Deoarece aceste culori sunt puternice și vibrante, ele vor avea un impact mai mare în spațiile deschise cu multa lumina alba, de preferat naturala.

 

 

Te-ar putea interesa si: Afla in 3 minute care este tematica potrivita pentru nunta ta!

 

Close

Da follow pe Casa Anke pentru inspirație, tendințe pentru nunta mult visata. Fii parte din comunitatea noastră de iubitori de frumos și explorează universul stilului autentic. #CasaAnke

Instagram

@casaanke

office@casaanke.ro

Telefon: +40 725 251 175

Locatie: Bulevardul Unirii 25-27, bloc 14, mezanin, București 040103, Romania