De ce sa alegi o cabina foto pentru botez?

In photo booth

Botezul bebelusului tau este un eveniment extrem de important in viata de familie. In timpul unui astfel de eveniment, emotiile vor atinge punctul culminant in biserica, atunci cand micutul tau va primi taina botezului. Totusi, stim ca ai mari emotii si in ceea ce priveste petrecerea organizata in cinstea crestinarii celui mic.” Oare invitatii se vor simti bine? Oare voi fi o gazda buna?” asunt doar cateva dintre intrebarile pe care ti le pui inaintea unui botez. Pentru a-ti sari in ajutor, venim cu o propunere! Daca vrei sa iti animezi invitatii si sa le oferi o experienta inedita, inchiriaza o cabina foto!

Entertainment-ul este o parte esentiala a unui astfel de eveniment, iar o cabina foto va da tonul distractiei! Lasa fotografii si cameramanii sa se ocupe de surprinderea fiecarui detaliu, iar tu si invitatii tai puteti avea parte de momente amuzante in fata cabinei foto. Este, daca vrei, cadoul tau pentru invitati, experienta unica venind la pachet cu amintiri “la minut” sub forma unor poze de pus pe frigider.

Beneficiile unei cabine foto

In ultimii ani, cabinele foto au devenit un accesoriu must-have al oricarui eveniment. Pozele din cabina foto pot fi imadiat urcate pe retelele de socializare, ceea ce face aceasta experienta extrem de populara in randul invitatiilor.

Mai mult decat atat, o cabina foto va destinde atmosfera si va facilita socializarea invitatilor. In plus, cabina foto este atractia principala a copiilor. Recuzita va fi in centrul atentiei, oaspetii putand sa probeze diverse palarii, ochelari sau peruci.

Astfel de standuri foto sar in ajutorul fotografilor profesionisti care, de multe ori, nu au ocazia sa imortalizeze fiecare invitat. Prin inchirierea unei cabine foto, te asiguri ca cei dragi vor avea parte de atentia bine meritata si ca cel mic va vedea poze cu toti cei prezenti atunci cand va creste.

Un alt beneficiu al acestui serviciu foto consta in folosirea unor astfel de fotografii in locul clasicelor marturii de botez. Este mai practic, iar inivitatii tai isi pot aminti mereu de acest eveniment.

Cum alegem o cabina foto?

Desi pare simplu, procesul de alegere al unei cabine foto este destul de dificil, prin prisma varietatii existente pe piata. De cele mai multe ori, este bine sa alegem cabina foto oferita de firma care se ocupa de serviciile foto si video profesionale. Astfel, poti opta pentru o oferta personalizata care sa includa toate cele trei servicii la un tarif mai avantajos. In alegerea unui astfel de serviciu trebie sa tii cont de calitatea si numarul fotografiilor pe care firma ti le ofera, disponibilitatea cabinei foto, dar si stilul acesteia.

Este foarte important ca standul de poze sa se integreze in context si sa faca parte din peisaj. Companiile care ofera astfel de servicii pun la dispoitie, de obicei, posibilitatea de a personaliza fundalul fotografiilor si accesorile de care se vor bucura invitatii tai.

Cabinele foto sunt indicate chiar si pentru evenimentele in aer liber. Suntem siguri ca un astfel de accesoriu va completa perfect atmosfera celebrarii micutului tau, oferindu-va amintiri pretioase!

Close

Da follow pe Casa Anke pentru inspirație, tendințe pentru nunta mult visata. Fii parte din comunitatea noastră de iubitori de frumos și explorează universul stilului autentic. #CasaAnke

Instagram

@casaanke

office@casaanke.ro

Telefon: +40 725 251 175

Locatie: Bulevardul Unirii 25-27, bloc 14, mezanin, București 040103, Romania