Costume de ocazie

2 costume de ocazie

Avem cea mai variata oferta de costume de ocaziela preturi corecte pentru domnii care doresc cu adevarat sa fie eleganti.

Daca participati la un botez, sau orice alt eveniment monden, e cazul sa va ridicati la standardele evenimentului. De aceea, tuturor domnilor care organizeaza evenimente prin Casa Anke, si nu numai lor, le-am pregatit o oferta speciala, cu reduceri promotionale. Practic, daca esti un tatic ce organizeaza un botez, iti oferim atat tie cat si domnilor pe care i-ai invitat la eveniment, costume de ocazie care sa va puna fizicul in valoare si sa va dea acea nota de eleganta pe care nu o gasiti in orice parte.

Domnii sunt mai reticenti la a-si aranja garderoba pentru evenimente, si nu de putine ori la ocazii speciale s-a intamplat sa vezi barbati imbracati in costume stil office, sau in costum inconfortabile, cu croieli ciudate, iesite din moda, ori cu masurile alese gresit.

La noi alegi si platesti un pret corect pentru orice costum complet de ocazie sau pentru accesorii barbatesti: butoni, camasi, cravate, papioane, pantaloni, sacouri, totul lucrat de designeri care au in minte doua criterii esentiale: design si culori placute si pret corect pentru o calitate excelenta.

La Casa Anke vei gasi solutiile care sa tina cont cu adevarat de nevoile tale pentru ca noi ne-am dezvoltat prin recomandari de la un client la altul si prin parteneriate cu colaboratori seriosi.

Sa participi la un eveniment organizat de Casa Anke, sa te simti bine in costumul tau si sa pleci cu amintiri placute este ceva normal, astfel incat evenimentele vor fi pentru tine o placere si nu o sursa de obligatii si constrangeri. Suna si programeaza o intalnire, incearca ofertele noastre de costume de ocazie, nu ai nimic de pierdut!

Servicii pentru botez

Botezul este un eveniment important din viata parintilor si presupune multe ritualuri, de aceea Casa Anke va poate ajuta oferindu-va toate serviciile necesare cum ar fi: decorarea bisericii, a cristelnitei, a restaurantului si multe altele, care va pot transforma aceasta sarbatoare intr-un adevarat eveniment de poveste.

Noi va oferim servicii de fotograf botez la standarde profesionale si poze botez la rezolutie HD, prelucrate si aranjate artistic.

Deoarece sunt momente unice pe care le petreceti, imortalizarea acestora sunt esentiale, asadar, in vederea necesitatii unor masuri suplimentare de siguranta, avem echipamente si personal suplimentar de BACKUP pentru preintampinarea oricaror incidente nedorite. In cazul in care aparatura se strica, in cel mai scurt timp vom veni cu echipamente de inlocuire

Pentru ca evenimentul vostru este foarte importanta pentru noi si pentru ca experienta noastra in domeniul evenimentelor ne face sa intelegem necesitatea unor masuri suplimentare de siguranta, avem echipamente si personal suplimentar de BACKUP pentru preintampinarea oricaror incidente nedorite. Astfel putem garanta ca evenimentul va fi dus la bun sfarsit fara a afecta calitatea materialelor predate.

Grafica albumelor fotocarte se realizeaza din fotografiile selectate de voi, asadar timpul de realizare al albumului se calculeaza in momentul primirii acceptului privind fotografiile care se vor regasi in albumul fotocarte. De la acel moment, timpul de lucru este de 45 de zile lucratoare.

Se pot primi ambele variante cu un cost suplimentar de 100 RON/pachet (trasformare din BLU-RAY in DVD).

Materialele foto-video realizate se predau intr-un termen de 45 de zile lucratoare, calculate de la data evenimentului.

Pretul pentru o copie DVD este de 5 RON, iar pentru BLU-RAY este de 10 RON. *Preturile includ carcasa personalizata si imprimarea discurilor

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.
Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke