Decoratiuni botez

2 decoratiuni botez

Cu siguranta iti doresti ca de botezul copilului tau sa se vorbeasca mult chiar si peste ani. Atunci cand vei rasfoi albumul cu amintiri, ti se va parea ca totul a fost ca ieri si asta datorita si deosebitelor decoratiuni de botez folosite si alese cu gust de noi, echipa de profesionisti care mereu iti este alaturi atunci cand ai nevoie de pregatirea unui eveniment.

Botezul este evenimentul cel mai emotionant al carei amintiri ti-ai dori-o mereu vie si pentru asta, cand ai de organizat un botez, trebuie sa apelezi la servicii profesioniste cum sunt si cele de realizare a celor mai frumoase si deosebite decoratiuni de botez.

In functie de tematica aleasa si mai ales daca este fetita sau baietel, echipa noastra de profesionisti va realiza cele mai frumoase si originale decoratiuni de botez. Culorile predominante sunt cele care se incadreaza cel mai bine cu locatia aleasa, cu anotimpul in care are loc evenimentul si mai ales se va tine cont de gusturile si preferintele parintilor si nasilor celui mic.

Echipa noastra de specialisti va sti cum sa imbine culorile si materialele incat sa creeze ceea ce se numeste armonia cromatica. In functie de gusturile parintilor, se poate organiza si o petrecere tematica.

Profesionistii firmei noastre asteapta orice provocare din partea ta, imbinand dorinta cu estetica si dand forma, cu ajutorul celor mai pretioase decoratiuni de botez, celui mai frumos decor al acestui eveniment de suflet.

Daca iti doresti ca evenimentul botezului sa fie unul de vis, daca vrei ca invitatii sa ramana uimiti atunci cand vor intra in locul unde se va desfasura ceremonia botezului, nu te incumeta sa faci tu decorul, simplu si eficient apeleaza la specialistii nostrii in domeniu.

Servicii pentru botez

Botezul este un eveniment important din viata parintilor si presupune multe ritualuri, de aceea Casa Anke va poate ajuta oferindu-va toate serviciile necesare cum ar fi: decorarea bisericii, a cristelnitei, a restaurantului si multe altele, care va pot transforma aceasta sarbatoare intr-un adevarat eveniment de poveste.

Noi va oferim servicii de fotograf botez la standarde profesionale si poze botez la rezolutie HD, prelucrate si aranjate artistic.

Deoarece sunt momente unice pe care le petreceti, imortalizarea acestora sunt esentiale, asadar, in vederea necesitatii unor masuri suplimentare de siguranta, avem echipamente si personal suplimentar de BACKUP pentru preintampinarea oricaror incidente nedorite. In cazul in care aparatura se strica, in cel mai scurt timp vom veni cu echipamente de inlocuire

Pentru ca evenimentul vostru este foarte importanta pentru noi si pentru ca experienta noastra in domeniul evenimentelor ne face sa intelegem necesitatea unor masuri suplimentare de siguranta, avem echipamente si personal suplimentar de BACKUP pentru preintampinarea oricaror incidente nedorite. Astfel putem garanta ca evenimentul va fi dus la bun sfarsit fara a afecta calitatea materialelor predate.

Grafica albumelor fotocarte se realizeaza din fotografiile selectate de voi, asadar timpul de realizare al albumului se calculeaza in momentul primirii acceptului privind fotografiile care se vor regasi in albumul fotocarte. De la acel moment, timpul de lucru este de 45 de zile lucratoare.

Se pot primi ambele variante cu un cost suplimentar de 100 RON/pachet (trasformare din BLU-RAY in DVD).

Materialele foto-video realizate se predau intr-un termen de 45 de zile lucratoare, calculate de la data evenimentului.

Pretul pentru o copie DVD este de 5 RON, iar pentru BLU-RAY este de 10 RON. *Preturile includ carcasa personalizata si imprimarea discurilor

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.
Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke