DJ botez

3 dj botez

Botezul copilului vostru este in mod evident o ocazie perfecta pentru bucurie si pentru distractie impartasita cu familia si cu prietenii. Noi, profesionistii de la Casa Anke, am pregatit pentru voi botezuri tematice cu petreceri care sa creeze o atmosfera de buna dispozitie si bun gust.

De la inceputul activitatii noastre pe piata de organizari de evenimente, ne-am concentrat pe a acoperi toata gama de nevoi a unui eveniment, iar botezurile reprezinta alaturi de nunti tipurile de evenimente pentru care suntem cel mai bine pregatiti si avem cea mai larga experienta, cu sute de petreceri de botez la activ.

Daca sunteti in cautarea unui DJ pentru botezsau pentru orice produs ori serviciu pentru botez, ne bucuram sa va ajutam si va promitem o oferta competitiva la cel mai inalt nivel de calitate. Cu o sonorizare excelenta si un playlist pe masura DJ-ii de botez pe care ii propunem vor sti sa transpuna bucuria evenimentului intr-o atmosfera de neuitat. Veti avea ocazia astfel sa demonstrati si prin DJ-ul angajat la botez un nivel de bun gust si de atmosfera placuta care va ramane pentru totdeauna in amintirea celor care va insotesc la eveniment.

Casa Anke are in momentul acesta in portofoliu colaborari pentru petreceri, nunti si botezuri cu DJ profesionisticare mixeaza in cluburi, la festivaluri sau diverse posturi de radio, adevarati specialisti in show business-ul din Romania.

Veti avea surpriza sa descoperiti, credem noi, ca serviciile integrate si calitatea garantata de Casa Anke merita efortul si ca bugetul poate fi unul accesibil daca ne straduim impreuna sa facem alegeri inteligente pentru fiecare detaliu si moment al botezului.

Servicii pentru botez

Botezul este un eveniment important din viata parintilor si presupune multe ritualuri, de aceea Casa Anke va poate ajuta oferindu-va toate serviciile necesare cum ar fi: decorarea bisericii, a cristelnitei, a restaurantului si multe altele, care va pot transforma aceasta sarbatoare intr-un adevarat eveniment de poveste.

Noi va oferim servicii de fotograf botez la standarde profesionale si poze botez la rezolutie HD, prelucrate si aranjate artistic.

Deoarece sunt momente unice pe care le petreceti, imortalizarea acestora sunt esentiale, asadar, in vederea necesitatii unor masuri suplimentare de siguranta, avem echipamente si personal suplimentar de BACKUP pentru preintampinarea oricaror incidente nedorite. In cazul in care aparatura se strica, in cel mai scurt timp vom veni cu echipamente de inlocuire

Pentru ca evenimentul vostru este foarte importanta pentru noi si pentru ca experienta noastra in domeniul evenimentelor ne face sa intelegem necesitatea unor masuri suplimentare de siguranta, avem echipamente si personal suplimentar de BACKUP pentru preintampinarea oricaror incidente nedorite. Astfel putem garanta ca evenimentul va fi dus la bun sfarsit fara a afecta calitatea materialelor predate.

Grafica albumelor fotocarte se realizeaza din fotografiile selectate de voi, asadar timpul de realizare al albumului se calculeaza in momentul primirii acceptului privind fotografiile care se vor regasi in albumul fotocarte. De la acel moment, timpul de lucru este de 45 de zile lucratoare.

Se pot primi ambele variante cu un cost suplimentar de 100 RON/pachet (trasformare din BLU-RAY in DVD).

Materialele foto-video realizate se predau intr-un termen de 45 de zile lucratoare, calculate de la data evenimentului.

Pretul pentru o copie DVD este de 5 RON, iar pentru BLU-RAY este de 10 RON. *Preturile includ carcasa personalizata si imprimarea discurilor

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.
Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke