Machiaj botez

5 machiaj botez

Mamica bebelusului pentru care se organizeaza botezul, dar si prietenele si celelalte invitate au acum ocazia sa experimenteze serviciile de machiaj profesionalde la colaboratorii nostri de la Salon Domnita. Daca ai devenit mama, cu atat mai multe important sa te ingrijesti si sa iti pastrezi prospetimea si frumusetea, iar Salon Domnita exact pentru aceasta a fost creat.

Cu stilisti certificati, mereu in ton cu moda, Salon Domnita, o oaza de profesionalism si respect fata de cliente, este situat in centrul Capitalei si anual infrumuseteaza sute de cliente care viziteaza Casa Anke.

Indiferent ca iti doresti un machiaj pentru o ocazie speciala precum botezul, un machiaj de zi sau un machiaj de seara, promitem ca o data ce ne vizitezi, vei alege sa revii mereu. Practicam stiluri de machiaj care sa scoata in evidenta calitatile native ale fiecarei femei si urmarim sa satisfacem toate exigentele si sa fidelizam doamnele si domnisoarele care ne fac placerea de a ne trece pragul.

Avem promotii importante si oferte extrem de atractive pentru doamnele care aleg un machiaj de ocazie pentru un botez organizat de Casa Anke. Iar acum poti aduce si prietenele pentru o portie sanatoasa de frumusete si buna dispozitie. Promitem ca veti straluci in mijlocul petrecerii si veti aduce un plus de prospetime si frumusete autentic feminina intregului eveniment.

Asta propunem noi cei de la Casa Anke: servicii integrate, iar machiajul de boteznu lipseste de exemplu dintre toate ofertele pe care le avem in cadrul organizarii unui botez. Cu noi totul e mai simplu, mai confortabil, mai eficient si mai de calitate. Incearca ofertele de organizare botezuri de la Casa Anke si salonul de machiaj profesional Salon Domnita.

Servicii pentru botez

Botezul este un eveniment important din viata parintilor si presupune multe ritualuri, de aceea Casa Anke va poate ajuta oferindu-va toate serviciile necesare cum ar fi: decorarea bisericii, a cristelnitei, a restaurantului si multe altele, care va pot transforma aceasta sarbatoare intr-un adevarat eveniment de poveste.

Noi va oferim servicii de fotograf botez la standarde profesionale si poze botez la rezolutie HD, prelucrate si aranjate artistic.

Deoarece sunt momente unice pe care le petreceti, imortalizarea acestora sunt esentiale, asadar, in vederea necesitatii unor masuri suplimentare de siguranta, avem echipamente si personal suplimentar de BACKUP pentru preintampinarea oricaror incidente nedorite. In cazul in care aparatura se strica, in cel mai scurt timp vom veni cu echipamente de inlocuire

Pentru ca evenimentul vostru este foarte importanta pentru noi si pentru ca experienta noastra in domeniul evenimentelor ne face sa intelegem necesitatea unor masuri suplimentare de siguranta, avem echipamente si personal suplimentar de BACKUP pentru preintampinarea oricaror incidente nedorite. Astfel putem garanta ca evenimentul va fi dus la bun sfarsit fara a afecta calitatea materialelor predate.

Grafica albumelor fotocarte se realizeaza din fotografiile selectate de voi, asadar timpul de realizare al albumului se calculeaza in momentul primirii acceptului privind fotografiile care se vor regasi in albumul fotocarte. De la acel moment, timpul de lucru este de 45 de zile lucratoare.

Se pot primi ambele variante cu un cost suplimentar de 100 RON/pachet (trasformare din BLU-RAY in DVD).

Materialele foto-video realizate se predau intr-un termen de 45 de zile lucratoare, calculate de la data evenimentului.

Pretul pentru o copie DVD este de 5 RON, iar pentru BLU-RAY este de 10 RON. *Preturile includ carcasa personalizata si imprimarea discurilor

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.
Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke