Torturi botez

5 torturi botez

Un moment asteptat si savurat la propriu dar si la figurat la un botez, este cel in care se aduce deosebitul tort. Acesta trebuie sa impresioneze prin aspect, sa fie grandios, tematic si sa aiba si un gust deosebit. Apeland la firma noastra, vei putea sa te bucuri de cele mai speciale torturi cu un gust inconfundabil si un aspect original. Secretul il detin doar specialistii firmei noastre ce pot sa iti indulceasca momentele deosebite de la evenimentele speciale. Asa ca nu risca farmecul si gustul unui eveniment, lasand la voia intamplarii momentul tortului.

Combinatia ingredientelor, armonia gustului sunt o adevarata arta pe care doar specialistii o detin, iar firma noastra detine astfel de specialisti. In pregatirea sarbatorii botezului sunt multe amanunte si momente de pus la punct. Toate trebuie sa fie bine analizate si temeinic pregatite pentru ca aceste momente de sarbatoare sunt unic, iar de reusita sarbatorii botezului si mai ales de grandoarea si frumusetea minunatului tort se va bucura, peste ani, chiar si el, cel sarbatorit acum, rasfoind un album cu fotografii.

Atunci cand spui torturi pentru botez, spui eleganta, bun gust, rafinament, aspect original, grandoare si un gust ce va ramane mult timp pe buzele invitatilor. Astfel apeleaza la profesionistii nostri si bucura-te de un adevarat regal in ceea ce priveste minunatele torturi, care se gasesc intr-o multitudine de modele, protivite pentru toate gusturile.

Lasa-ne noua sarcina gasirii unui tort de botezspecial, tu spune-ne doar dorinta ta, iar noi ii vom da forma si mai ales gustul, transformandu-l intr-un adevarat rasfat pentru simturi.

Servicii pentru botez

Botezul este un eveniment important din viata parintilor si presupune multe ritualuri, de aceea Casa Anke va poate ajuta oferindu-va toate serviciile necesare cum ar fi: decorarea bisericii, a cristelnitei, a restaurantului si multe altele, care va pot transforma aceasta sarbatoare intr-un adevarat eveniment de poveste.

Noi va oferim servicii de fotograf botez la standarde profesionale si poze botez la rezolutie HD, prelucrate si aranjate artistic.

Deoarece sunt momente unice pe care le petreceti, imortalizarea acestora sunt esentiale, asadar, in vederea necesitatii unor masuri suplimentare de siguranta, avem echipamente si personal suplimentar de BACKUP pentru preintampinarea oricaror incidente nedorite. In cazul in care aparatura se strica, in cel mai scurt timp vom veni cu echipamente de inlocuire

Pentru ca evenimentul vostru este foarte importanta pentru noi si pentru ca experienta noastra in domeniul evenimentelor ne face sa intelegem necesitatea unor masuri suplimentare de siguranta, avem echipamente si personal suplimentar de BACKUP pentru preintampinarea oricaror incidente nedorite. Astfel putem garanta ca evenimentul va fi dus la bun sfarsit fara a afecta calitatea materialelor predate.

Grafica albumelor fotocarte se realizeaza din fotografiile selectate de voi, asadar timpul de realizare al albumului se calculeaza in momentul primirii acceptului privind fotografiile care se vor regasi in albumul fotocarte. De la acel moment, timpul de lucru este de 45 de zile lucratoare.

Se pot primi ambele variante cu un cost suplimentar de 100 RON/pachet (trasformare din BLU-RAY in DVD).

Materialele foto-video realizate se predau intr-un termen de 45 de zile lucratoare, calculate de la data evenimentului.

Pretul pentru o copie DVD este de 5 RON, iar pentru BLU-RAY este de 10 RON. *Preturile includ carcasa personalizata si imprimarea discurilor

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.
Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke