Home Trenduri nunta Cum alegi rochia de mireasa in functie de silueta

Cum alegi rochia de mireasa in functie de silueta

Share on facebook
Share on twitter
"Pe langa nebunia cu locatia pentru nunta, cu muzica sau cu aranjamentele florale, rochia de mireasa este o sursa de stres considerabila."
rochie mireasa

Da! Aceasta este o intrebare sau, mai bine spus, este INTREBAREA. Pe langa nebunia cu locatia pentru nunta, cu muzica sau cu aranjamentele florale, rochia de mireasa este o sursa de stres considerabila.

Cum s-o aleg ca sa nu ma faca sa par mai solida? Ce model sa iau pentru ca mai am pe ici pe colo chestiuni de ascuns? Sa fie o rochie de mireasa alba sau sa fie o rochie de mireasa ivory? Sa fie rochie lunga sau cu un croi asimetric?

Ma crezi sau nu, fix acestea au fost intrebarile care mi-au trecut mie prin minte atunci cand mi-am ales rochia de mireasa si sunt convinsa ca daca nu ma hotaram relativ repede, imi mai veneau altele 1000.

Pentru ca vreau sa le scutesc pe viitoarele mirese de un stres in plus atunci cand isi aleg cea mai importanta rochie din viata lor, m-am gandit ca nu ar strica sa povestim putin despre cum alegem rochia de mireasa in functie de silueta pe care o avem?

Daca ai sanii mici, alege detalii in zona bustului

Este clar, lipsa trebuie suplimentata cu ceva, iar in cazul unei rochii de mireasa, acel ceva pot fi aplicatiile din cristale sau perle. Asadar, alege o rochie de mireasa bogata in partea de sus, dar ai grija sa nu fie la fel de incarcata si in partea de jos, pentru ca, stim deja, Less is more!

Daca ai bratele groase, alege rochia de mireasa cu barcuta si bretea cazuta pe umar

Sigur, fiecare mireasa are ceva de obiectat, daca tie ti se pare ca bratele tale nu au aspectul pe care ti l-ai dori neaparat atunci recomandarea specialistilor este sa porti o rochie de mireasa cu breteaua picata pe umar, creaza o iluzie optica.

mireasa in italia

Daca ai burta, alege rochia taiata de sub sani

Nu ai reusit sa scapi de colacelul din jurul taliei? Nicio problema, poti alege o rochie de mireasa taiata in talie si o sa rezolvi problema estetica.

Daca ai silueta androgina, alege o rochie taiata in talie

In aceasta situatie, poti purta o rochie crinolina sau una care este taiata in talie cu o centura sau cordon din satin.

Acces Clienti

Urmeaza ceva super in aceasta sectiune...

Fi cu ochii pe cronometru pentru a nu rata lansarea acestei sectiuni

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cere o oferta