Dansul mirilor: 5 cei mai populari artisti

poze cu mirese

Dansul mirilor este, fara doar si poate, un moment foarte important dintr-o nunta, motiv pentru care este tratat cu foarte multa atentie. La nuntile la care am fost anul acesta, am observant o repetitie a melodiile alese, iar asta ma face sa cred ca topurile muzicale, nu sentimentele, dicteaza melodia la nunta. In fine… alta discutie… Revenind la oile noastre, hai sa vedem care sunt 6 dintre cei mai populari artisti, din punctul de vedere al melodiilor alese ca si fundal sonor pentru dansul mirilor.

 

1. Ed Sheeran

Stiai ca 1 din 7 britanici au ales o piesa cantata de Ed Sheeran? “Thinking Out Loud” este, de departe, cea mai ascultata melodie.

 

2. John Legend

“All Of Me” sau “Love You Now”, doua dintre piesele care-l plaseaza pe John Legend pe locul doi in topul artistilor iubiti de miri.

 

3. Adele

Piesele din albumele 19, 21 si 25 ale artistei sunt cele care ii atrag pe miri, iar asta nu mai este niciun secret deja.

 

4. Beyonce

“Crazy In Love” sau balada “Halo”, le stii? Eu le-am ascultat, mi-au placut, la fel si mireselor noastre de la Casa Anke.

 

5. Michael Buble

Muzica old-school, tipologie clasica, insa versuri si melodie de care orice mireasa old fashion se va indragosti din start. Michael Buble, locul 5.

Post a Comment

Close

Da follow pe Casa Anke pentru inspirație, tendințe pentru nunta mult visata. Fii parte din comunitatea noastră de iubitori de frumos și explorează universul stilului autentic. #CasaAnke

Instagram

@casaanke

office@casaanke.ro

Telefon: +40 725 251 175

Locatie: Bulevardul Unirii 25-27, bloc 14, mezanin, București 040103, Romania