Lista de Idei Fotografii Copii

fotografii copii

Fotografii copii: Copiii sunt cea mai frumoasă parte a vieții. Ei sunt viitorul, ei sunt speranța noastră și ei sunt visele noastre. Ochii lor strălucesc mai tare decât orice diamant, iar zâmbetele lor pot încălzi, fără nici un dubiu, chiar și cea mai rece inimă. Ei aduc atât de multă bucurie în viețile noastre și ne fac să apreciem fiecare lucru mic la ei. Merită să fie tratați ca niște regi pentru tot ceea ce fac pentru noi și de aceea am decis să le dedicăm această postare pe blog.

Cel mai bun lucru la copii este că sunt atât de sinceri. Nu știu să fie decât ei înșiși, iar asta e minunat.

Fotografiile copiilor sunt un lucru frumos. Ele surprind inocența și bucuria lor și ne amintesc de felul în care eram noi. Dar, uneori, există ceva puțin ciudat la ele. Poate că este vorba de felul în care se uită la tine cu acei ochi mari și rotunzi. Poate e vorba de postura lor nefirească – sau poate că pur și simplu nu sunt chiar așa cum trebuie. 

O fotografie a unui copil este un lucru rar. Lumea s-a schimbat atât de mult încât există puține. Și chiar mai puține rămân în același loc mai mult de câteva momente. Copiii sunt acum la fel de probabil să fie văzuți într-un joc de realitate virtuală sau pe ecranul laptopului părinților lor, ca și în timp ce se joacă în iarba de afară (dacă mai au o casă).

Dar încă mai avem aceste fotografii copii, iar ele sunt prețioase. Ele ne arată cum era când erau copii peste tot: alergând prin locurile de joacă și jucând jocuri cu mingea, râzând cu prietenii și învățând de la cei mai în vârstă, explorând locuri noi și făcând noi descoperiri în fiecare zi.

Nu există o modalitate mai bună de a surprinde momentele trecătoare ale copilăriei decât o fotografie. O imagine valorează cât o mie de cuvinte, și cine ar putea avea lucruri mai interesante de spus decât un copil?

 

Fie că sunteți în căutarea unui fotograf profesionist, fie că doriți să încercați să surprindeți esența copilăriei prin propriul obiectiv, aceste sfaturi vă vor ajuta să găsiți fotografia perfectă!

Fotografiile copiilor tind să fie mai sincere, mai naturale și mai relaxate. Nu este neobișnuit să vezi un copil într-un album foto cu ochii închiși sau ținut în brațe de un membru adult al familiei. Fotograful nu trebuie să se îngrijoreze dacă copilul va coopera sau nu, așa cum se întâmplă adesea în fotografiile realizate de profesioniști.

În plus față de modul în care sunt fotografiați copiii, variază și tipurile de fotografii copii realizate cu aceștia. S-ar putea să vedeți o fotografie a unui copil care ține două degete în sus în timp ce privește la cameră și zâmbește, sau care stă în poala cuiva cu capul aplecat pe spate și râde. Există, de asemenea, multe fotografii făcute copiilor care aleargă în aer liber sau se joacă în curtea lor.

Copiilor le place să li se facă fotografii copii pentru că îi face să se simtă importanți și speciali. Ei pot învăța cum să pozeze pentru fotografii de mici și au ani de experiență înainte de a ajunge la vârsta adultă!

Știm cu toții că copiii cresc repede. Pentru a ne asigura că profităm la maximum de fiecare moment, suntem în căutarea momentelor mici și prețioase pe care să le surprindem și să le păstrăm – fie că este vorba de un zâmbet sau de o lacrimă.

Dar iată care este problema: copiii nu vor întotdeauna să pozeze sau să arate cât mai bine. Ei pot fi subiecți dificili dar o fotografie a lor o să umple inima de fericire.

Post a Comment

Close

Da follow pe Casa Anke pentru inspirație, tendințe pentru nunta mult visata. Fii parte din comunitatea noastră de iubitori de frumos și explorează universul stilului autentic. #CasaAnke

Instagram

@casaanke

office@casaanke.ro

Telefon: +40 725 251 175

Locatie: Bulevardul Unirii 25-27, bloc 14, mezanin, București 040103, Romania