Fotografii nunta

Fotografii Nunta

Când vine vorba de fotografii nunta, nu există prea multe. Cu cât aveți mai multe poze, cu atât mai bine!

Dar dacă ești o mireasă care vrea să sară peste cabina foto? Puteți face în continuare tone de fotografii nunta prin crearea unui perete foto, totul atât de simplu.

Un perete foto este, practic, o grămadă de fotografii puse împreună pe o pânză mare. Este o modalitate ușoară de a vă documenta ziua fără a fi nevoie să angajați un fotograf profesionist și să cheltuiți mii de lei și este, de asemenea, complet personalizabil! Dacă vă plac florile, asigurați-vă că fotografiile voastre sunt toate despre ele (acest lucru va face ca unele fotografii nunta să fie uimitoare). Dacă iubești animalele, atunci asigură-te că ai câteva fotografii cu tematică animală. 

De asemenea, puteți adăuga recuzită (cum ar fi pălării) și puteți decora în jurul temei dvs. pentru o varietate și mai mare în fotografii. Și dacă nu vreți ca totul să rămână pe vecie (pentru că cine vrea?), faceți ca totul să fie tipărit sub formă de printuri în loc de fișiere digitale, astfel încât, atunci când vin oamenii să le poată lua pe cele preferate drept cadou!

Cum să faci fotografii nuntă mai bune

Nunțile sunt un moment de sărbătoare, dar pot fi și un moment de stres. Între planificarea și plata pentru toate acestea, ultimul lucru pe care vi-l doriți este ca fotografiile de nuntă să nu fie perfecte dar asta este poate cea mai mică problemă.

Cel mai bun mod de a vă asigura că fotografiile de nuntă sunt cât se poate de bune? Urmați doar câțiva pași simpli:

  1. Vorbește cu fotograful tău despre stilul lor înainte de a-l rezerva. Este important să știi ce fel de imagini vei obține înainte de a semna pe linia punctată, așa că asigură-te că îi pui întrebări despre stilul lor și despre modul în care abordează ședințele foto astfel încât să fie exact cum dorești.
  2. Planificați din timp! Gândește-te la toate fotografiile pe care le dorești și asigură-te că toți cei implicați știu ce se va întâmpla, astfel încât să nu existe surprize atunci când va veni timpul pentru ziua cea mare în sine.
  3. Nu uitați de voi înșivă! Vă căsătoriți, până la urmă – asta înseamnă că totul este despre VOI! Asigură-te că va face câteva poze doar cu TINE în amestec – te vei bucura mai târziu când vor exista poze din această zi care te includ doar pe TINE!

Când vine vorba de fotografiile de nuntă, regula este simplă: ori te bagi cu totul, ori nu, nu se poate altfel.

Nu vă pierdeți timpul încercând să faceți o fotografie în care să păreți că nu vă străduiți prea mult. Dacă vrei să fii cea mai frumoasă mireasă din lume, atunci fă-o și nu lăsa opiniile altora despre ce înseamnă “a te strădui prea mult” să te oprească! Tu alegi cum vrei să fii.

Dacă vrei să te căsătorești într-o rochie de mireasă care pare desprinsă dintr-un basm, atunci du-te pentru asta! Dacă vrei ca domnișoarele tale de onoare să se îmbrace ca niște zâne în timp ce merg la altar cu tine, atunci fă-o! Dacă vrei să ai o întreagă temă de prințesă la nunta ta, atunci dă-i drumul! Este nunta ta, tu alegi cum să fie.

Fotografia de nuntă nu înseamnă doar să surprinzi momente, ci și să creezi amintiri. Iar dacă amintirile tale implică să ai un întreg castel ca loc de desfășurare și să te îmbraci ca Cenușăreasa înainte de a merge la altar, atunci asta este ceea ce contează cel mai mult.

Post a Comment

Close

Da follow pe Casa Anke pentru inspirație, tendințe pentru nunta mult visata. Fii parte din comunitatea noastră de iubitori de frumos și explorează universul stilului autentic. #CasaAnke

Instagram

@casaanke

office@casaanke.ro

Telefon: +40 725 251 175

Locatie: Bulevardul Unirii 25-27, bloc 14, mezanin, București 040103, Romania