Locatii

Sti probabil vorba de odinioara “omul sfinteste locul”, dar nu-i asa ca toate evenimentele la care ai participat pana acum ti-au ramas in minte mai ales daca locatia a fost una deosebita? La Casa Anke dispunem de un portofoliu de locatii aflat mereu in plina dezvoltare. Si, foarte important, propunem locatii in functie de tipul de eveniment pe care ti-l doresti tu si nu in functie de ceea ce gasim pe moment.
Piata de evenimente este foarte aglomerata si uneori e foarte dificil sa gasesti ceea ce doresti. De cele mai multe ori, chiar si evenimentele care plac au cateva minusuri din cauza locatiei. Noi ne straduim sa oferim de fiecare data locatia perfecta. Iar prin locatie perfecta, Casa Anke intelege o atmosfera primitoare, lumina si decoruri de bun gust, spatii generoase, igiena, personal amabil si competent, servire profesionala, locuri de parcare… si lista criteriilor noastre de selectie este foarte lunga.
Casa Anke propune un portofoliu de locatii in care avem incredere si cu care avem experienta in colaborare. Totodata, tu, clientul nostru, esti pe primul plan; astfel, daca iti doresti ca evenimentul organizat sa aiba loc intr-o anumita locatie, noi ne asiguram ca totul decurge bine si impunem in numele tau, toate exigentele necesare pentru ca totul sa iasa asa cum ti-ai dorit.
Avantajele colaborarii unui organizator de evenimente ce furnizeaza optiuni variate pentru locatii, asa cum suntem noi, sunt in principal date de faptul ca aceste locatii sunt verificate si testate in sutele de evenimente pe care le organizam anual. Un alt avantaj este ca niciodata clientul nu trebuie sa isi faca griji cu pregatirea locatiei, cu mentinerea legaturii cu personalul, cu decizii asupra detaliilor ce trebuie pregatite. Faci impreuna cu noi “scenariul” evenimentului si de restul ne ocupam noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.

Pareri Casa Anke

Ce spun clientii despre noi

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke