fbpx
fotograf nunta maxi

1 Fotograf
Sedinta foto Pre Wedding
Sedinta foto Trash the Dress
Editare foto integral
1 Album fotocarte format 30×60 cu 40 de pagini
Memory stick si carcasa personalizata
Galerie foto online privata

Comanda pachetul acum:

sau

Pachet Fotograf Nunta PRESTIGE

1025 €

In pachetul PRESTIGE – Foto este inclus:

 • 1 Fotograf prezent in ziua evenimentului;
 • Sedinta foto prewedding, are loc inaintea marelui eveniment. Este o sedinta foto romantica in tinuta lejera, care face legatura intre fotograf si cuplu si le da posibilitatea mirilor (in special celor care nu au mai avut experiente de acest gen) sa se pregateasca pentru sedinta foto din ziua nuntii.
 • Sedinta foto Trash The Dress. Este o sedinta foto neconventionala fara inhibitii, departe de stresul din ziua nuntii, cara aduce rochia de mireasa, eleganta, rafinata, in contrast cu locul in care are loc sedinta foto. Este sedinta foto unde sunt realizate cele mai spectaculoase fotografii de nunta, care vor face cu siguranta deliciul amintirilor peste ani. Trash the dress poate fi tradus prin ,,distruge rochia”,  insa nu este neaparat necesar acest lucru, este in primul rand libertate de exprimare, imaginatie, originalitate si arta. Locatiile alese pentru realizarea acestei sedinte foto va sunt propuse de fotografii nostrii si pot fi: la mare si la munte pentru sedintele foto romantice sau pe strazile oraselor, in cladiri si uzine parasite, pe acoperisurile unor cladirii, pe campuri si in zone deluroase, pe stanci, etc pentru o sedinta foto nonconformista.
 • Cununia civila cu conditia ca aceasta sa aiba loc in aceeasi zi.
 • Fotograful participa si surprinde cele mai importante momente din timpul pregatirilor de nunta, obiceiurilor de nunta, cununia religioasa, petrecerea de la locatia evenimentului.
 • Sedinta foto are loc in ziua evenimentului (recomandam minim 1 ora) intr-o locatie aleasa de comun.
 • Editarea foto se face integral la nivel de luminozitate, contrast, culoare, crop. 
 • Este inclus 1 album fotocarte format 30×60 cu 40 de pagini.
 • Grafica pentru albumul fotocarte este realizata de graficienii nostrii in maxim 15 zile lucratoare, cu selectia de fotografii facuta de client. Selectai de fotografii se va face in maxim 3 luni de la primirea materialelor foto. Albumul fotocarte se preda la tiparire dupa ce clientul isi da acordul pentru graficain maxim 2 zile lucratoare, in caz contrar se considera “bun de tipar”. Predarea albumului fotocarte catre client se face in maxim 10 de zile lucratoare din momentul in care clientul si-a dat acordul pentru grafica.
 • Galerie foto online privata, cu parola, care include majoritatea fotografiilor realizate la eveniment.
 • Predarea fotografiilor se face in format JPG pe memory stick USB in carcasa personalizata in sediul nostru din B-dul Unirii nr. 25-27, bloc 14, mezanin, Sector 4 Bucuresti .

Albumul fotocarte format poate fi schimbat cu un alt tip de format din albumele fotocarte disponibile prin scadrea pretului albumului inclus si achitarea unei diferente.

Pachetul prestige – Foto poate fi updatat, personalizat sau modificat in functie de necesitatile dumneavoastra.

La acest pachet se poate adauga contra cost:

– Cununia civila in alta zi – foto = 380 lei

– Cununia civila in alta zi + sedinta foto 1h = 600 lei

– Album fotocarte: 20×60 cu 20 pagini: 220 lei;

30×40 cu 20 pagini: 200 lei;

20×40 cu 30 pagini: 350 lei;

30×60 cu 40 pagini: 550 lei;

30×80 cu 40 pagini: 700 lei;

30×80 cu 40 pagini si 2 albume 13-34 cu 40 pagini: 1000 lei.

BACKUP

Pentru ca nunta dumneavoastra este foarte importanta pentru noi, si pentru ca experienta noastra in domeniul evenimentelor ne face sa intelegem necesitatea unor masuri suplimentare de siguranta, avem echipamente si personal suplimentar de BACKUP pentru preintampinarea oricaror incidente nedorite. Astfel putem garanta ca evenimentul dumneavoastra va fi dus la bun sfarsit fara a afecta calitatea materialelor predate.

Vrei sa ai un eveniment de succes?

Agentia Casa Anke va ofera servicii si produse de calitate, atat pentru companii multinationale si nationale (conferinte, training-uri, prezentari, team-building-uri, evenimente tematice, lansari de produse, seminarii), cat si pentru evenimente private (nunti, botezuri, onomastici, petreceri de logodna). Punem la dispozitia dumneavoastra o gama larga de servicii si produse create special pentru a acoperi orice tip de eveniment. Folosin personal specializat si echipament calitate.
Cu noi evenimentul tau este in siguranta!

Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke