Accesorii mireasa

accesorii mireasa

Frumusetea de ansamblu a unei nunti sta in egala masura in eleganta mirelui si frumusetea miresei, in masa imbelsugata si atmosfera placuta, dar o nunta cu adevarat reusita se recunoaste prin perfectiunea micilor detalii. Ca si in viata, micile detalii sunt cele pe care ni le amintim peste ani: o culoare, un miros, un gest marunt.

In cele aproape doua decenii in care ne-am ocupat de organizare de nunti si evenimente, am invatat sa perfectionam detaliile care sa creeze frumusetea de ansamblu. Astfel, suntem in masura sa va oferim o gama completa de accesorii pentru nuntapentru a decora estetic si functional acest eveniment deosebit.

Printre accesoriile de nunta disponibile in catalogul nostru puteti regasi: etichete pentru mesele invitatilor, etichete pentru sticlele de vin, cosulete pentru nunta, casute de dar, trusouri de nunta, lumanari de nunta, lampioane, bannere de nunta, evantaie, meniuri speciale, numere de masa, pahare personalizate, sute de variante de marturii de nunta, pernute pentru verighete, plicuri speciale pentru bani, jartiere mireasa, butoni mire, seturi complete de accesorii si decoratiuni pentru nunta, precum si articole detaliate in site-ul nostru.

De foarte multe ori, investind putini bani dar foarte multa grija la detalii, putem crea impreuna cu clientii nostri o nunta cu adevarat magica, prin intermediul accesoriilor de nunta pe care le folosim.

Colaboram cu o retea vasta de designeri si artisti hand made, de aceea orice accesorii de nunta va doriti, noi le putem furniza pentru voi. Nu putine dintre accesoriile de nuntacare astazi au cea mai mare cautare, au fost la origine ideile creative ale consultantilor sau chiar ale clientilor nostri. Echipa de la Casa Anke va sta la dispozitie cu o gama impresionanta de accesorii pentru nunta – actualizam constant portofoliul, asadar contactati-ne, orice dorinta ati avea si noi o putem implini pentru voi!

La orice pachet foto-video primiti GRATUIT proba coafat mireasa.

La pachetul foto–video PRO primiti GRATUIT filmare cu drona la trash the dress.

La achizitionarea tuturor aranjamentelor florale (aranjamente mese invitati, prezidiu, buchet cununie, buchet mireasa, buchet nasa, lumanari nunta, cocarde, bratari domnisoare, etc) primiti GRATUIT o fotocarte format A4 cu 20 pagini.

La pachetul foto–video MAXI si PRO primiti GRATUIT 30 magneti marturie.

La pachetul foto–video PRO + cabina foto tot evenimentul primiti GRATUIT 100 poze marturie

Coafat + make-up mireasa + o alta persoana si primesti gratuit buchetul de cununie.

oferta speciala sedinta prewedding mic

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.
Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke