Aranjamente florale nunta

Cu o floare nu se face primavara, dar noi spunem ca un aranjament floral poate face o nunta perfecta.

Aranjamentele florale de nunta de la Casa Anke transforma radical decorul oricarei locatii si imbogatesc atmosfera cu prospetime, gingasie si culoare.

In decursul celor aproape doua decenii de cand ne-am specializat in organizarea de nunti si alte evenimente, am selectat cu atentie colaboratorii pentru a putea oferi integrat toate serviciile de care ai nevoie pentru o nunta perfecta. De aceea, cand vine vorba de buchetul miresei, lumanari de nunta, corsaje sau cocarde, buchetele domnisoarelor de onoare sau aranjamentele florale pentru petrecerea de nunta, lucram cu maestri florali cu adevarat artisti care stapanesc la perfectie stiinta aranjamentelor florale.

Cu ajutorul nostru poti crea o nunta de poveste: de la florile de camp din cununa miresei, la trandafirul de la butoniera, ori aranjamentele somptuoase de la prezidiu, asiguram flori proaspete intr-un design spectaculos care va oferi un decor de vis. Arcade inflorate, buchete care atrag privirile, aranjamente si decoruri florale asa cum ai vazut doar in reviste sau la expozitiile florale, acestea sunt caracteristicile serviciilor de aranjamente florale pe care le oferim.

La Casa Anke ne ocupam de absolut fiecare detaliu al unei nunti si reusim sa construim evenimente speciale pentru ca oferim calitate, cei mai buni colaboratori pentru fiecare element in parte si preturi corecte care reflecta intr-adevar dorintele clientilor precum si posibilitatile lor bugetare. Atentia pentru detalii ne ajuta sa oferim si aranjamentele florale care sa faca diferenta. In plus, asa cum ne straduim sa explicam clientilor nostri, intrucat organizam sute de evenimente pe an, obtinem costurile cele mai eficiente de la colaboratori, asigurand cele mai bune preturi pentru fiecare client care lucreaza cu noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke