Cadouri nunta

cadouri

Casa Anke iti ofera consultanta completa si servicii de procurare a celor mai originale cadouri pentru nunta. Vreti sa oferiti mirilor cel mai frumos cadou, sa-l personalizati cu numele lor si data evenimentului? Noi va putem ajuta sa selectati cele mai potrivite cadouri si furnizam produse de calitate superioara la preturi avantajoase, direct de la sursa.

In functie de ceea ce va doriti, va stam la dispozitie cu o serie de idei. Exista cateva tipuri de cadouri care sunt o adevarata traditie in ce priveste darurile pentru miri. Paharele de cristal pictate manual, pentru miri si pentru nasi reprezinta unul dintre cele mai cautate cadouri. Va putem ajuta sa alegeti o pereche de pahare din cristal veritabil, pictate de catre artizani talentati, pe care se graveaza numele mirilor si data cununiei. Casutele pictate pentru darul de nunta sunt o alta categorie de produse de profil pe care vi le putem oferi. Ceasurile, decoratiunile, bijuteriile si toate tipurile de produse ce sugereaza casnicia, personalizate prin gravare de cea mai inalta calitate, sunt de asemenea specialitatea noastra.

Rolul unui cadou de nunta, dincolo de cele strict functionale (caci se fac cadou mai ales bani, obiecte si ustensile de uz casnic, electronice, obiecte de mobilier, uneori chiar masini si proprietati imobiliare) este acela de memento spiritual si de simbol al uniunii celor doi miri. Casa Anke va ajuta sa alegeti si sa achizitionati cadouri de calitate, precum si articole cu incarcatura simbolica pe care le procuram, le pregatim si le livram in locatia evenimentului pentru voi.

Alegeti sa faceti un cadou de nuntade neuitat, alegeti sa fiti originali, si sa daruiti obiecte care sa aminteasca mirilor de voi si de evenimentul fericit pe care l-ati impartasit. Noi va stam la dispozitie prin consultantii nostri care au experienta necesara pentru a selecta intotdeauna articolele care sunt cele mai apreciate, din experienta noastra de un deceniu si jumatate in organizarea de nunti.

La orice pachet foto-video primiti GRATUIT proba coafat mireasa.

La pachetul foto–video PRO primiti GRATUIT filmare cu drona la trash the dress.

La achizitionarea tuturor aranjamentelor florale (aranjamente mese invitati, prezidiu, buchet cununie, buchet mireasa, buchet nasa, lumanari nunta, cocarde, bratari domnisoare, etc) primiti GRATUIT o fotocarte format A4 cu 20 pagini.

La pachetul foto–video MAXI si PRO primiti GRATUIT 30 magneti marturie.

La pachetul foto–video PRO + cabina foto tot evenimentul primiti GRATUIT 100 poze marturie

Coafat + make-up mireasa + o alta persoana si primesti gratuit buchetul de cununie.

oferta speciala coafura proba mic

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.
Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke