Costume nunta miri

costume miri

In egala masura cu mireasa, alesul acesteia trebuie sa se ridice la nivelul ei printr-un tip de eleganta care s-o completeze si s-o potenteze pe cea a viitoarei sotii. Imbracam anual, atat miri cat si nasi, cavaleri de onoare sau barbati care doresc sa arate impecabil la o nunta, de aceea colaboram cu marile case de moda pentru barbati si trecem in revista saptamanal ultimele aparitii in materie de costume de mire si accesorii vestimentare masculine pentru nunta.

La Casa Anke veti putea primi consultanta profesionala si veti putea selecta costume de mireintrate in premiera pe piata. Seturi complete de haine, fracuri, tunici, camasi, brauri, pieptare, pantaloni, pantofi, curele, cravate, papioane in toate modelele si culorile pe care vi le puteti dori.

Stralucirea glossy, finetea materialelor, indrazneala croielii sau dimpotriva sobrietatea masculina, look-ul clasic si calitatea desavarsit a design-urilor – la noi se gaseste costumul de mire perfect pentru fiecare barbat.

Casa Anke are grija de fiecare detaliu al nuntii voastre, iar costumele de miresunt printre cele mai importante elemente unde furnizam solutii de ani de zile. Imbracam peste o suta de miri pe an si astfel avem cele mai bune discounturi la toate articolele vestimentare pentru costume de miri, ceea ce inseamna ca va putem face din start o oferta competitiva la calitate superioara.

Doresti sa organizezi o nunta tematica? Te preocupa nevoia de a gasi un costum de mire care sa se potriveasca la perfectie cu rochia de mireasa a iubitei tale? La Casa Anke avem in vedere toate aceste preferinte atunci cand iti recomandam cele mai bune costume de miri la cele mai competitive preturi si calitate ireprosabila. Atunci cand James Bond isi va cauta costumul de mire, va apela cu siguranta la Casa Anke!

La orice pachet foto-video primiti GRATUIT proba coafat mireasa.

La pachetul foto–video PRO primiti GRATUIT filmare cu drona la trash the dress.

La achizitionarea tuturor aranjamentelor florale (aranjamente mese invitati, prezidiu, buchet cununie, buchet mireasa, buchet nasa, lumanari nunta, cocarde, bratari domnisoare, etc) primiti GRATUIT o fotocarte format A4 cu 20 pagini.

La pachetul foto–video MAXI si PRO primiti GRATUIT 30 magneti marturie.

La pachetul foto–video PRO + cabina foto tot evenimentul primiti GRATUIT 100 poze marturie

Coafat + make-up mireasa + o alta persoana si primesti gratuit buchetul de cununie.

oferta speciala sedinta prewedding mic

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.
Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke