Destinatii vacante luna de miere

destinatii vacante luna de miere

Casa Anke prezinta in premiera pe piata organizatorilor de nunti din Romania primul serviciu integrat de pregatire completa a nuntii voastre, dar si a lunii de miere care urmeaza. Cum ar fi sa petreceti la o nunta perfect organizata si apoi sa plecati impreuna direct in luna de miere? Acum se poate!

Profesionistii de la Casa Anke au pregatit pentru voi o oferta variata de destinatii exotice sau romantice, catre care puteti zbura imediat dupa petrecerea de nunta.

Dezvoltarea serviciilor turistice pentru evenimentele pe care le organizam a aparut la noi ca o curiozitate de a face o nunta care sa se desfasoare exact ca in filme. Probabil va este cunoscuta scena in care mirii parasesc petrecerea intr-o limuzina care ii duce direct la aeroport, spre destinatia aleasa pentru luna de miere.

Tot ce trebuie sa faceti voi este sa ne vizitati si sa punem la punct impreuna toate detaliile nuntii voastre si a lunii de miere. Sa va ascultam preferintele, sa ne evaluati propunerile, sa construim impreuna un buget avantajos bazat pe servicii de calitate, iar de implementarea intregii organizari ne ocupam noi.

Avem propriul nostru departament specializat in vacante destinate lunii de miere si in fiecare saptamana actualizam cele mai bune oferte oriunde in lume, zeci de variante in zeci de niveluri de buget, pentru toate gusturile si pentru cele mai romantice experiente pe care le putem oferi. Noi cautam si evaluam exact vacantele pentru luna de miere, de aceea avem convingerea ca veti gasi preturi si idei de vacanta mai bune decat la orice agentie de turism clasica.

Noi aspiram sa fim „regizorii” povestii perfecte de iubire asa cum poate fi ea creata cu ocazia unei nunti. Si nu ne oprim aici, venim si cu toate detaliile pentru destinatia lunii voastre de miere. La sfarsitul petrecerii de nunta, va asteptam cu biletele pentru cea mai frumoasa luna de miere la care v-ati fi putut gandi!

La orice pachet foto-video primiti GRATUIT proba coafat mireasa.

La pachetul foto–video PRO primiti GRATUIT filmare cu drona la trash the dress.

La achizitionarea tuturor aranjamentelor florale (aranjamente mese invitati, prezidiu, buchet cununie, buchet mireasa, buchet nasa, lumanari nunta, cocarde, bratari domnisoare, etc) primiti GRATUIT o fotocarte format A4 cu 20 pagini.

La pachetul foto–video MAXI si PRO primiti GRATUIT 30 magneti marturie.

La pachetul foto–video PRO + cabina foto tot evenimentul primiti GRATUIT 100 poze marturie

Coafat + make-up mireasa + o alta persoana si primesti gratuit buchetul de cununie.

oferta speciala sedinta prewedding mic

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.
Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke