DJ nunta

dj nunta

Un DJ de nunta asa cum il definim noi, este un adevarat maestru de ceremonii, care stie sa combine eleganta, energia, emotia si distractia intr-un fond sonor de neuitat. Echipamente profesionale de sonorizare si lumini, alegeri muzicale inspirate si atentie fata de preferintele invitatilor precum si fata de toate hiturile la moda, cam asta oferim noi prin serviciile de DJ nunta pe care le punem la dispozitie.

Un DJ nunta adevarat va fi entertainer-ul potrivit pentru a anima atmosfera si a-i face pe toti sa danseze pana in zori. Alegeti un DJ profesionist care are la activ mii de ore de mixat, la nunti si evenimente mondene de cel mai ridicat standard. Va oferim serviciile de DJ nunta si le integram perfect cu momentele de muzica live, dansul mirilor, si cu fiecare moment cheie al petrecerii de nunta.

In plus, va asiguram ca la contractarea serviciilor de DJ nunta impreuna cu alte servicii de nunta oferite integrat, beneficiati de reduceri si promotii importante, astfel incat bugetul sa fie construit si folosit inteligent. Un DJ nuntanu costa doi lei dar nici nu e nevoie sa il taiati de pe lista, daca decideti sa va organizati nunta cu noi.

DJ-ul de nunta angajat de Casa Anke va intretine atmosfera si va va fi alaturi pentru a puncta cele mai importante momente ale serii. Va va incanta cu cele mai rafinate si apreciate alegeri muzicale. Preferintele voastre muzicale vor fi armonizate intr-un playlist pe care sa-l ascultati mereu cu placere la aniversarile viitoare ale casatoriei. Pentru ca muzica buna nu trebuie sa va paraseasca niciodata.

La orice pachet foto-video primiti GRATUIT proba coafat mireasa.

La pachetul foto–video PRO primiti GRATUIT filmare cu drona la trash the dress.

La achizitionarea tuturor aranjamentelor florale (aranjamente mese invitati, prezidiu, buchet cununie, buchet mireasa, buchet nasa, lumanari nunta, cocarde, bratari domnisoare, etc) primiti GRATUIT o fotocarte format A4 cu 20 pagini.

La pachetul foto–video MAXI si PRO primiti GRATUIT 30 magneti marturie.

La pachetul foto–video PRO + cabina foto tot evenimentul primiti GRATUIT 100 poze marturie

Coafat + make-up mireasa + o alta persoana si primesti gratuit buchetul de cununie.

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.
Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke