Invitatii Nunta

Ai putea sa te intrebi, acum, in era tehnologiei, ce rost mai au invitatiile de nunta, cand poti sa trimiti in doar cateva minute un email catre toate rudele si prietenii pentru a le lansa invitatia la nunta ta. Ei bine, ca si rochia de mireasa ori costumul de mire, ca tortul de nunta ori ca buchetul miresei, invitatiile de nunta tiparite intr-un format cat mai stilizat, fac si ele parte din traditia frumoasa a sarbatorii unice – ceea ce este, de fapt, nunta.

Pentru ca invitatiile de nunta devin niste amintiri in sine, poate printre cele mai importante de la o nunta, alaturi de marturii, noi ne-am specializat in a-ti oferi realmente sute de variante si formate in care poti crea propriile invitatii de nunta.

La noi gasesti o aplicatie gratuita pe site in care poti crea si previzualiza propria ta invitatie de nunta. Facem fiecare detaliu al celui mai important moment din viata ta sa fie cu adevarat memorabil. Sute de feluri de carton, sute de culori, fonturi si formate dintre care poti alege.

Invitatiile de nunta este recomandabil sa se inmaneze personal. Cei doi logodnici fac cate o vizita pe la rude si prieteni, moment de impartasire mutuala a emotiei evenimentului care urmeaza. Sa inmanezi personal o invitatie frumos lucrata inseamna sa exprimi consideratia ta si a partenerului fata de cei pe care ii doriti alaturi si cu care doriti impartasiti acest moment atat de important.

Contactand consultantii Casa Anke si optand pentru o nunta organizata integral de noi, te poti bucura de numeroase promotii, un buget stabilit eficient si avantajos pana la ultimul leu, astfel incat invitatiile pentru nunta pot deveni chiar bonusul gratuit care sa adauge o nota de eleganta asupra modului in care ii anunti pe cei dragi de evenimentul fericit din viata ta. 

  • Buchete Mireasa
  • Lumanari Nunta
  • Corsaje si Cocarde

Aranjamentele florale de nunta transforma radical decorul oricarei locatii si imbogatesc atmosfera cu prospetime, gingasie si culoare.

Atentia pentru detalii ne ajuta sa oferim si aranjamentele florale care sa faca diferenta.


Casa Anke se remarca prin gama absolut completa de produse si servicii necesare organizarii unei nunti. Colaboram cu decoratori si designeri florali certificati care pot transforma orice eveniment intr-un veritabil paradis floristic. Cele mai proaspete flori, cele mai inovative aranjamente, bun gust si preturi atractive – acestea sunt ingredientele aranjamentelor florale pe care noi vi le oferim. Am reusit sa ne cream o adevarata retea de colaboratori profesionisti si lucram cu cele mai bune materiale si cele mai inovative aranjamente si designuri din domeniu, pentru ceremonii cu adevarat de neuitat.

In cadrul decoratiunilor florale pentru nunta, corsajele si cocardele sunt elemente inconfundabile care ii particularizeaza pe toti nuntasii si creeaza sentimentul de comunitate angrenata in desfasurarea intregului eveniment. Cocardele sunt elemente florare aplicate pe costumele nasilor, mirelui, cavalerilor si domnisoarelor de onoare, ale rudelor mirilor si ale celorlalti invitati. Ele se aplica fie prin agrafe, ace de siguranta sau dispozitive cu magneti. Garantam integritatea tuturor elementelor vestimentare, insa in cazul in care doriti sa evitati aplicarea cu ace sau magneti, decoratiunile florale se pot realiza sub forma de corsaje reale.

Toate cocardele si corsajele florale pe care le realizam se asorteaza cu buchetul miresei si cu decoratiunile florale prezente de-a lungul intregii ceremonii de nuta ( la biserica, pe masini, pe mesele ori celelalte suporturi decorative din locatia de desfasurare a nuntii). Acesta este un element fundamental intrucat tocmai acesta este rolul cocardelor si corsajelor, sa creeze armonie si compatibilitate in torentul de culori si etalari vestimentare pe care il reprezinta nuntasii prezenti la o asemenea ceremonie.

Experienta sutelor de evenimente pe care le organizam anual ne arata ca elemente precum corsajele si cocardele de nunta sunt necesare pentru a da farmec si eleganta intregului eveniment. Mai mult, consultantii Casa Anke va pot ajuta sa alegeti elementele cele mai eficiente din punct de vedere buget, pentru ca organizand intregul eveniment cu noi, va putem oferi cele mai atractive discounturi din reteaua noastra de colaboratori. Corsajele si cocardele nu fac exceptie, de aceea va recomanda cu toata caldura sa ne treceti pragul pentru a ne spune ce aveti nevoie si pentru a consulta oferta noastra.

Acces Clienti

Urmeaza ceva super in aceasta sectiune...

Fi cu ochii pe cronometru pentru a nu rata lansarea acestei sectiuni

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cere o oferta