Invitatii nunta

invitatii nunta

Ati putea sa va intrebati, acum in era tehnologiei, ce rost mai au invitatiile de nunta, cand puteti sa trimiteti in doar cateva minute un email catre toate rudele si prietenii pentru a le lansa invitatia la nunta voastra. Ei bine, ca si rochia de mireasa ori costumul de mire, ca tortul de nunta ori ca buchetul miresei, invitatiile de nuntatiparite intr-un format cat mai stilizat, fac si ele parte din traditia frumoasa a sarbatorii unice care este o nunta.

Pentru ca invitatiile de nunta devin niste amintiri in sine, poate printre cele mai importante de la o nunta, alaturi de marturii, noi ne-am specializat in a va oferi realmente sute de variante si formate in care puteti crea propriile invitatii de nunta.

La noi gasiti o aplicatie gratuita pe site in care puteti crea si previzualiza propria voastra invitatie de nunta. Facem fiecare detaliu al celui mai important moment din viata voastra sa fie cu adevarat memorabil. Sute de feluri de carton, sute de culori, fonturi si formate dintre care puteti alege.

Invitatiile de nuntaeste recomandabil sa se inmaneze personal. Cei doi logodnici fac un mic turneu pe la rude si prieteni, moment de impartasire mutuala a emotiei momentului care urmeaza. Sa inmanati personal o invitatie frumos lucrata inseamna sa exprimati consideratia voastra fata de cei pe care ii doriti alaturi sa impartasiti acest moment atat de important.

Contactand consultantii Casa Anke si optand pentru o nunta organizata integral de noi va puteti bucura de numeroase promotii, un buget stabilit eficient si avantajos pana la ultimul leu, astfel incat invitatiile pentru nunta pot deveni chiar bonusul gratuit care sa adauge o nota de eleganta asupra modului in care ii anuntati pe cei dragi de evenimentul fericit din viata voastra.

La orice pachet foto-video primiti GRATUIT proba coafat mireasa.

La pachetul foto–video PRO primiti GRATUIT filmare cu drona la trash the dress.

La achizitionarea tuturor aranjamentelor florale (aranjamente mese invitati, prezidiu, buchet cununie, buchet mireasa, buchet nasa, lumanari nunta, cocarde, bratari domnisoare, etc) primiti GRATUIT o fotocarte format A4 cu 20 pagini.

La pachetul foto–video MAXI si PRO primiti GRATUIT 30 magneti marturie.

La pachetul foto–video PRO + cabina foto tot evenimentul primiti GRATUIT 100 poze marturie

Coafat + make-up mireasa + o alta persoana si primesti gratuit buchetul de cununie.

oferta speciala sedinta prewedding mic

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.
Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke