Marturii nunta

Marturiile de nunta sunt amintiri ale evenimentului pe care il celebrati cu familia si prietenii, destinate pentru a fi oferite invitatilor. Sub forma unor dulciuri, casute de hartie, a unor pandantive sau mici obiecte casnice, marturiile de nunta simbolizeaza un frumos obicei romanesc de a marca amintirile unei nunti pentru toti cei care au participat la ea.

Obiceiul marturiilor de nunta se regaseste si in Italia sau in tarile mediteraneene. Se ofera marturii atat invitatilor, ca semn de apreciere pentru sustinerea lor, dar si celor care nu au putut participa la nunta dar au trimis un cadou. De regula, marturiile de nunta sunt personalizate cu numele mirilor si data evenimentului. Exista o multime de variante de marturii de nunta pe care Casa Anke vi le poate oferi. Colaboram cu artizani si mesteri, precum si cu designeri care imagineaza modele reusite si idei creative pentru a marca intr-un mod placut nunta voastra.

Va oferim marturii de nunta, asa cum v-am obisnuit: ascultandu-va ideile si cerintele, ocupandu-ne in detaliu de fiecare element, astfel incat la final sa avet satisfactia unui moment unic in viata. Casa Anke se dezvolta permanent de mai bine de 15 ani prin nunti si evenimente de sarbatoare organizate la perfectie, cu accesorii si decoruri de exceptie. O nunta organizata de noi va ofera stil, eleganta si un buget smart, intotdeauna mai eficient decat prin contractarea separata a serviciilor.

Merita sa discutati cu un consultant Casa Anke si sa primiti o oferta de marturii de nunta, caci nu va costa nimic, decat putin timp sa treceti prin colectia noastra noua de idei si solutii pentru nunta voastra. Avem posibilitatea sa va oferim marturii nunta sub forma de mici obiecte casnice, , seturi de miniaturi, recipiente cu miere si dulciuri, lumanarele, saculeti parfumati, mici obiecte de diverse tipuri, marturii aromate, etc. si nu in ultimul rand putem pune in practica orice idee pe care voi o aveti.

Sunati-ne si treceti pe la noi, incercati-ne serviciile pentru a vedea cat de simplu, de eficient si de elegant va putem organiza fiecare detaliu al nuntii!

La orice pachet foto-video primiti GRATUIT proba coafat mireasa.

La pachetul foto–video EXTRA primiti GRATUIT filmare cu drona la trash the dress.

La achizitionarea tuturor aranjamentelor florale (aranjamente mese invitati, prezidiu, buchet cununie, buchet mireasa, buchet nasa, lumanari nunta, cocarde, bratari domnisoare, etc) primiti GRATUIT o fotocarte format A4 cu 20 pagini.

La pachetul foto–video MAXI si EXTRA primiti GRATUIT 30 magneti marturie.

La pachetul foto–video EXTRA + cabina foto tot evenimentul primiti GRATUIT 100 poze marturie

Coafat + make-up mireasa + o alta persoana si primesti gratuit buchetul de cununie.

Bulevardul Unirii 25-27, bloc 14, mezanin, Bucuresti

0762.11.21.11

MARIUS

0725.25.11.75

ANCA

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.

Obtine indicatii de orientare

Cu noi nu trebuie sa iti faci griji asupra decorurilor din locatie, prospetimii florilor, meniului sau momentului in care este servita sampania. Ne ocupam cu profesionalism de ambientul muzical şi de imaginile care sa surprinda la potential maxim momentele frumoase pe care le traiesti. Mai mult, la Casa Anke pregatim pentru tine cele mai atractive pachete de oferta ce includ luna de miere organizata oriunde in lume cu servicii complete furnizate de Casa Anke si tour operatorii cu care lucram.

fotograf nunta | filmare nunta | fotograf botez | filmare botez

Nunta
Botez
Aniversare
Corporate

Baluri
Artisti
Locatii
Vacante

Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke