Restaurante nunta

restaurante nunta

Nunta reprezinta pentru fiecare dintre noi unul dintre cele mai semnificative evenimente din viata.

Pentru a avea parte de o petrecere de neuitat, traita alaturi de familie si dragii vostri prieteni trebuie sa tineti cont de foarte multe aspecte – si nu in ultimul rand de un restaurant pentru nunta.

Aici este momentul in care echipa CASA ANKE face diferenta. Noi va vom indruma pas cu pas pentru derularea optima a acestei placute activitati. Oferim consultanta, planificare si rezervarea locatiei dintr-o gama larga de restaurante in concordanta cu dorintele si asteptarile voastre.

Alegerea restaurantuluireprezinta un prim pas in organizarea evenimentului. In acest punct trebuie sa tineti cont de foarte multe aspecte. Spre exemplu, rezervarea restaurantului cu aproximativ un an inaintea evenimentului pentru a te asigura ca il veti gasi disponibil la data dorita. Impreuna putem stabili, in functie de dorintele voastre, aspectele legate de stilul restaurantului (modernist, rustic, formal, boho-chic etc), imaginea localului, decorul acestuia in raport cu decoratiunile alese de voi, accesibilitatea in raport cu invitatii, detaliile contractuale (inchirierea salii), capacitatea restaurantului, serviciile oferite de diversele restaurante si asa mai departe.

Impreuna putem clarifica toate aceste aspecte si cu siguranta rezultatul final va fi unul de exceptie.

Drept dovada stau impresiile clientilor nostri ce ne-au devenit prieteni; astfel organizarea unei nunti a fost urmata de organizarea botezului, a primei aniversari si relatia de colaborare si prietenie continua.

Datorita serviciilor de calitate pe care le oferim garantam reusita acestui eveniment memorabil din viata voastra!

Impreuna realizam un eveniment de succes!

La orice pachet foto-video primiti GRATUIT proba coafat mireasa.

La pachetul foto–video PRO primiti GRATUIT filmare cu drona la trash the dress.

La achizitionarea tuturor aranjamentelor florale (aranjamente mese invitati, prezidiu, buchet cununie, buchet mireasa, buchet nasa, lumanari nunta, cocarde, bratari domnisoare, etc) primiti GRATUIT o fotocarte format A4 cu 20 pagini.

La pachetul foto–video MAXI si PRO primiti GRATUIT 30 magneti marturie.

La pachetul foto–video PRO + cabina foto tot evenimentul primiti GRATUIT 100 poze marturie

Coafat + make-up mireasa + o alta persoana si primesti gratuit buchetul de cununie.

Locatii Recomandate:


restaurant monarh

Restaurant Monarh

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.
Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke