Rochii domnisoare de onoare

rochii domnisoara de onoare

Casa Anke aspira sa devina furnizorul complet de produse si servicii pentru nunta perfecta. De aproape 20 de ani ne straduim permanent sa ne imbogatim si sa ne imbunatatim ofertele. Nu doar ca ne preocupa mireasa si mirele, locatia, restaurantul, accesoriile si servirea, ci avem cele mai potrivite solutii de asemenea pentru domnisoarele de onoare.

Te invitam sa afli despre noua noastra colectie de rochii pentru domnisoare de onoare. Casa Anke este locul in care poti gasi rochiile de domnisoare de onoare care sa se asorteze intre ele sau sa fie complementare cu rochia miresei. Rochiile de domnisoare de onoarepe care le punem la dispozitia ta, provin de la designeri romani si straini care pun pe primul loc calitatea la un pret corect, de aceea credem ca vei fi pur si simplu indragostita de modelele pe care ti le propunem.

Domnisoarele de onoare insotesc mireasa in drumul ei spre altar, sunt prietenele ei cele mai bune si o acompaniaza in calatoria ei de femeie. De aceea armonia vestimentara intre rochiile domnisoarelor de onoare si rochia miresei ar trebui sa fie completa, credem noi. La Casa Anke punem in scena armonii perfecte pe tocuri, si ne place sa credem ca sutele de cliente pe care le avem anual nu revin la Casa Anke din lipsa de optiuni, ci pentru ca s-au convins de priceperea noastra de a le oferi cele mai bune solutii vestimentare in alegerea rochiilor pentru domnisoarele de onoare.

Daca decizi sa achizitionezi produse si servicii integrate pentru nunta ta de la Casa Anke, iti pregatim oferte speciale cu reduceri importante la rochiile de domnisoare de onoare. In plus, la noi gasesti rochii de seara si accesorii vestimentare de lux pentru nunti, petreceri si evenimente mondene, servicii de coafura si machiaj profesional astfel incat doamnele si domnisoarele sa fie mereu la inaltime indiferent daca sunt mirese, domnisoare de onoare, nase sau invitate la o nunta ori un eveniment.

La orice pachet foto-video primiti GRATUIT proba coafat mireasa.

La pachetul foto–video PRO primiti GRATUIT filmare cu drona la trash the dress.

La achizitionarea tuturor aranjamentelor florale (aranjamente mese invitati, prezidiu, buchet cununie, buchet mireasa, buchet nasa, lumanari nunta, cocarde, bratari domnisoare, etc) primiti GRATUIT o fotocarte format A4 cu 20 pagini.

La pachetul foto–video MAXI si PRO primiti GRATUIT 30 magneti marturie.

La pachetul foto–video PRO + cabina foto tot evenimentul primiti GRATUIT 100 poze marturie

Coafat + make-up mireasa + o alta persoana si primesti gratuit buchetul de cununie.

oferta speciala sedinta prewedding mic

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.
Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke