Tort Nunta – Candy Bar

Printre elementele cele mai importante ale unei nunti se afla tortul. Toata lumea va gusta din el, toata lumea ii va face fotografii, se va afla in atentia tuturor. Doresti ca la nunta ta sa te bucuri impreuna cu invitatii tai de un un tort cu adevarat delicios – si la gust si din punct de vedere estetic? Atunci trebuie sa faci cunostinta cu minunile pe care le realizeaza maestrii cofetari cu care noi colaboram.

O minune de martipan si frisca, o bogatie de arome insotita de o sampanie aurie si artificii care fura privirile, aceasta poate fi esenta unei nunti reusite. Realizam torturi de nunta etajate, torturi de nunta tematice si garantam satisfactia deplina atat pentru tine cat si pentru toti invitatii.

Ce te-ar putea convinge mai mult decat sa stii ca 90% dintre clientii care au comandat un tort de nunta la Casa Anke au revenit pentru a comanda si tortul de botez sau diverse torturi de aniversare, ulterior?

După ce te-ai decis asupra tortului, trebuie sa te orientezi spre un candy bar de nunta. Un colt cu bunatati dulci frumos colorate si aranjate, de care se vor bucura toti invitatii, copii si adultii. Un candy bar bine pregatit va da intotdeauna o nota premium oricarei petreceri de nunta. La Casa Anke ne place la nebunie sa aranjam candy baruricare mai de care mai spectaculoase si sa facem deliciile fiecarui eveniment pe care il organizam.

Ce fel de candy bar putem sa pregatim pentru nunta ta? Ei bine, avem o lista intreaga de mici placeri pe care le aranjam in fel si chip pentru placerea ochilor, dar mai ales a papilelor gustative: macarons, cup cakes, minitarte, mousse, fursecuri, ciocolata, biscuiti personalizati, lollipops, bombone fondante, bomboane gumate, bezele colorate, sticks-uri cu finetti, jeleuri – in toate aromele si tipurile pe care ti le poti imagina.

Urmeaza ceva super in aceasta sectiune...

Fi cu ochii pe cronometru pentru a nu rata lansarea acestei sectiuni

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cere o oferta