Home Trenduri nunta Nunta in port popular, terminata pe „Raise me up”

Nunta in port popular, terminata pe „Raise me up”

Share on facebook
Share on twitter
"Am privit mult, la fel de multe am de povestit asa ca m-am gandit sa impart si cu voi experientele minunate pe care le traiesc alaturi de ai mei colegi de la Casa Anke la o nunta sau la botez."
nunta in port popular

Stiti cum e… Din postura de povestitor e bine, e comod sa stai si sa privesti. Am privit mult, la fel de multe am de povestit asa ca m-am gandit sa impart si cu voi experientele minunate pe care le traiesc alaturi de ai mei colegi de la Casa Anke la o nunta sau la botez. De aceasta data am fost surprins sa fiu prezent la o nunta in port popular.

In weekendul care a trecut am participat la nunta unor prieteni mai vechi, Cosmina si Vali. Daca anul trecut le-am fost alaturi la cununia civila, unde au vrut sa demonstreze ca sunt romani autentici optand pentru portul traditional, anul asta ne-au incantat cu un vals senzational, sustinuti fiind de piesa “You raise me up”, melodie interpretata de Josh Groban.

Schimbare majora, corect? Hmmm… Credeti-ma ca nu este singura. Per total, nunta in port popular a fost un succes. Un mare plus cu care au venit mirii la aceasta nunta este… Mara, fetita lor de numai cateva luni pe care au botezat-o in aceeasi zi.

Acces Clienti

Urmeaza ceva super in aceasta sectiune...

Fi cu ochii pe cronometru pentru a nu rata lansarea acestei sectiuni

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cere o oferta