Home Entertainment Plante si flori norocoase pe care e bine sa le ai in casa

Plante si flori norocoase pe care e bine sa le ai in casa

Share on facebook
Share on twitter
" La inceput de drum orice gand pozitiv este important. La inceput de drum, orice purtator de noroc este de bun augur. La inceput de drum este important sa te inconjori de energie pozitiva, de bine, de frumos, de pretios."
plante si flori norocoase pe care e bine sa le ai casa 1

La inceput de drum orice gand pozitiv este important. La inceput de drum, orice purtator de noroc este de bun augur.  La inceput de drum este important sa te inconjori de energie pozitiva, de bine, de frumos, de pretios.

De departe, florile – plantele, in general – sunt cele care pot aduce acest plus pe care-l cautam, important este sa stim ce alegeri sa facem. Tocmai despre asta o sa discutam acum, despre plante si flori norocoase pe care e bine sa le ai in casa.

De exemplu, stiai ca busuiocul este o planta sfanta, aducatoare de noroc? Din aceeasi categorie a plantelor talisman fac parte si bambusul sau florile de iasomie.

sedinta foto miri nunta casa anke

In cazul bujorilor este o poveste lunga, o istorie certificate, daca vrei, de poporul chinez. Ei considera aceasta floare senzationala, drept un izvor de noroc si bun augur, iar daca mai este si rosu, atunci lucrurile stau pe roze.

Puritate, speranta, bucurie, noi oportunitati – toate acestea vin la pachet cu plantarea unei magnolii in perimetrul casei tale, de preferat sa fie alba. Si, daca vrei cu adevarat sa tragic lozul cel norocos, specialistii floristi iti sugereaza sa ai musai un loctus, intr-o fantana arteziana de gradina sau apartament.

Inainte, insa, sa ne gandim care sunt florile pe care trebuie sa le avem in casa, haide sa ne alegem buchetul de mireasa, buchetul de nasa, lumanarile de nunta sau lumanarea de botez. Iata ce minunatii face colaboratorul Casa Anke, Cora Flowers Events.

Acces Clienti

Urmeaza ceva super in aceasta sectiune...

Fi cu ochii pe cronometru pentru a nu rata lansarea acestei sectiuni

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cere o oferta