Home Entertainment Sfaturi pentru fotografiile de nunta in 2019

Sfaturi pentru fotografiile de nunta in 2019

Share on facebook
Share on twitter
" Sa faci fotografii pentru nunta poate fi o munca usoara, dar in acelasi timp poate fi si complicat. E vorba despre creativitate si inspiratie si este posibil ca in momentul acela sa nu ai."
ttd ioana 54 1024x683

Sa faci fotografii pentru nunta poate fi o munca usoara, dar in acelasi timp poate fi si complicat. E vorba despre creativitate si inspiratie si este posibil ca in momentul acela sa nu ai. In plus, este foarte importanta tehnica fotografica si aparatura pe care o folosesti.

Asadar, avem cateva sfaturi atat pentru fotograf nunta, cat si pentru cei care doresc sa isi realizeze fotografiile singuri. Totusi, daca nu vrei un fotograf, ar trebui sa te gandesti foarte bine la aceasta decizie. Este posibil ca mai tarziu sa iti para rau, fiindca amintirile pe care le vei pastra nu sunt exact ceea ce iti doreai.

Trebuie sa fii mereu pregatit

Un fotograf nunta ar trebui sa fie intotdeauna pregatit. De la plecarea de acasa pana la intoarcere. Trebuie sa verifice ca a luat cu sine toata aparatura necesara, ca are memorie suficienta pentru a face cate poze vor dori mirii etc. Pentru un fotograf nunta munca incepe chiar inainte de a incepe nunta propriu-zisa.

La nunti exista si momente “moarte”, in care fotograful nu va avea ce fotografia, dar de cele mai multe ori este nevoit sa alerge prin jur, incercand sa fotografieze toate momentele importante si tot ceea mirii si-ar dori sa revada peste ceva vreme.

Daca esti fotograf nunta inca la inceput, e posibil sa iti pui intrebarea “Cu ce ar trebui sa ma imbrac?”. Ei bine, majoritatea fotografilor se imbraca in negru la nunta, dar nu e obligatoriu sa te imbraci si tu la fel. Trebuie sa tii cont de faptul ca ai nevoie de o tinuta lejera si confortabila, care sa-ti permita sa te misti usor.

Detalii, detalii, detalii

Nu uita micile detalii din ziua cea mare. In perioada in care Pinterest predomina ca sursa de inspiratie, multe mirese pun mult efort in a obtine mici detalii pentru ziua nuntii, pentru a o face mai speciala. Poate ca rochia miresei are un detaliu cusut de bunica ei sau poate ca obiectele decorative au fost facute de mireasa impreuna cu domnisoara de onoare – confectii, pictura, ilustratii, cine stie? Asigura-te ca surprinzi toate micile detalii care ar putea starni un sentiment anume pentru miri.

Unele dintre cele mai importante detalii in ceea ce priveste o nunta consta, bineinteles, in rochia miresei. Nu exista nici un dubiu in privinta acestui fapt. Rochia trebuie sa apara in cat mai multe fotografii creative.

La sfarsitul nuntii, toate obiectele si detaliile vor disparea si vor fi aruncate. Mancarea va fi aruncata, obiectele decorative la fel, dar la sfarsit, raman fotografiile, care vor dura pentru totdeauna. Asadar, asigura-te ca obtii fotografii extraordinare, pe tot parcursul zilei.

Lumini

Cele mai importante lucruri pe care trebuie le aiba in vedere un fotograf nunta: tehnica fotografica si lumini. Ambele sunt importante in realizarea unor fotografii reusite. Ca fotograf nunta, trebuie sa fii intotdeauna pregatit pentru orice situatie de lumina, pentru orice fundal. Iar aceste lucruri sunt importante atat pentru fotografiile centrate pe cuplu,cat si pentru cele de grup.

Problemele de lumina apar cel mai adesea in fotografiile de grup, pentru ca fiind un grup mare, s-ar putea sa apara dificultati in a-i ilumina pe toti.

Acestea ar fi cateva prime sfaturi pe care un fotograf nunta ar trebui sa le ia in considerare. Bineinteles, arta fotografica este o arta atat de complexa incat am putea vorbi despre asta stapamani intregi si tot ne-ar ramane subiecte de abordat.

Chiar daca te-ai gandit sa te ocupi singur de fotografiile de la nunta ta, te sfatuim totusi sa iei in considerare si optiunea de a apela la un fotograf nunta, fiindca va sti mult mai bine ce trebuie facut pentru a obtine fotografii care sa redea cat mai bine sentimentele din momentul respectiv. Gandeste-te ca acelea vor fi amintirile tale peste ceva vreme!

 

Acces Clienti

Urmeaza ceva super in aceasta sectiune...

Fi cu ochii pe cronometru pentru a nu rata lansarea acestei sectiuni

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cere o oferta