Home Trenduri nunta Sfaturi pentru o filmare nunta reusita

Sfaturi pentru o filmare nunta reusita

Share on facebook
Share on twitter
"Ne dam seama cat de importanta este pentru voi ziua cea mare: ziua nuntii. Dupa sfarsirea evenimenteului, ati vrea sa va mai uitati cand si cand la poze, filmari, si sa retraiti acele momtene. "
nunta mireasa mire 1024x683

Ne dam seama cat de importanta este pentru voi ziua cea mare: ziua nuntii. De aceea, banuim ca poate dupa sfarsirea evenimenteului, ati vrea sa va mai uitati cand si cand la poze, filmari, si sa retraiti acele momtene.

Tocmai de aceea venim in ajutorul vostru cu niste sfaturi pentru o filmare cat mai reusita. Ar fi pacat ca niste simple mici detalii (dar importante) sa fie pierdute din vedere si sa va strice amintirea.

Cuplul trebuie sa fie in prim-plan

Este nunta lor si bineinteles ca ei sunt in centrul atentiei. Ei ar trebui sa fie si in centrul filmarii – de aceea se numeste filmare nunta. Totusi, petrecerea nu trebuie neglijata, concentrandu-se prea mult pe miri. De la domnisoarele de onoare pana la preot (desi el este un element episodic in nunta lor, caci apare doar la biserica) in filmare trebuie sa apara toata lumea care a fost partasa la nunta. In momentul in care mirii retraiesc ziua nuntii, ar trebui sa aiba parte de pachetul complet, fiecare moment alaturi de fiecare persoana care au luat parte la nunta lor.

Nu lasa camera pornita

Poate pare tentant sa lasam camera pornita intreaga zi si sa ne alegem cu o filmare a intregii zilei, dar nu va iesi o filmare reusita.

La un astfel de eveniment ar trebui realizate filmari scurte, pe acre apoi sa le lipiti. Nimeni nu va avea rabdare sa revada un intreg film de aproape o zi.

Cadre de aproape

Cine va face filmarea trebuie sa aiba in vedere close-up-urile – filmari de aproape. Aceste momente trebuie captate cat mai de aproape. Expresiile proaspetilor soti, ale apropiatilor, trebuie sa se vada. Totusi, trebuie tinut cont de faptul ca trebuie pastrata o oarecare distanta, din pricina faptului ca oamenilor le va fi greu sa se exteriorizeze in situatia in care isi vor da seama ca sunt filmati. Reactiile vor fi mai controlate.

E nevoie de un obiectiv care sa poate filma de la distante mai mari. O lentila de 70-200 mm, poate. Este potrivita pentru o gama variata de situatii si realizeaza niste cadre excelente. Desigur, trebuie tinut cont si ca obiectivul sa se fie potrivit sistemului caruia urmeaza sa-i fie atasat.

Unghiuri variate

Recomandat este ca totul sa fie filmat sau pozat din trei unghiuri diferite. Asadar, in momentul in care vezi ceva interesant, gaseste unghiuri diferite din care sa filmezi. In momentul editarii acest lucru va permite taierea anumitor scene si imbinarea lor frumos. In plus, alt sfat legat de aceasta variatie de unghiuri: cauta viziuni alternative – printre flori, contemplarea in oglinda sau spre ferestre, folosind anumite obiecte in prim-plan, pentru a reda un sentiment de adancime sufleteasca in scena.

Momente slow-motion

Cateva momente slow-motion sunt foarte importante, dar nu trebuie sa exagerezi cu ele. O scena in slow-motion a primului dans este perfecta, dar nu trebuie practicat acest lucru in cazul fiecarei scene. Slow-motion poate fi potrivit doar in cazul anumitor scene. Cu cat este filmarea va vea mai putine momente slow-motion, cu atat vor fi de mai mare impact in momentul in care se va ajunge la vizionarea lor pe filmare.

Acces Clienti

Urmeaza ceva super in aceasta sectiune...

Fi cu ochii pe cronometru pentru a nu rata lansarea acestei sectiuni

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cere o oferta