Home Trenduri nunta Sfaturi utile pentru organizarea unei nunti perfecte

Sfaturi utile pentru organizarea unei nunti perfecte

Share on facebook
Share on twitter
organizare pentru nunta

V-ati hotarat! Va casatoriti! Pregatirile pentru nunta nu trebuie sa va creeze neplaceri. Daca organizati totul din timp va puteti bucura din plin de acele momente alaturi de familie si de prieteni, transformand totul intr-un eveniment magic.

Ce ar trebui sa luati in considerare pentru organizarea unei nunti?

Intai organizati o mica intalnire cu familia si prietenii, care se va transforma intr-o adevarata pretrecere, pentru a face marele anunt: logodna.

Apoi luati o agenda si notati-va toate etapele ce trebuie urmate, date importante precum: data, biserica, restaurantul, meniul, vestimentatia. Apoi incepeti sa detaliati, ambii miri venind cu idei. Inainte de a incepe, stabiliti bugetul alocat intregului eveniment si cu aproximatie pentru fiecare etapa in parte: restaurant, flori, filmare, surprize pentru invitati etc. La stabilirea bugetului tineti cont de numarul invitatilor pe care doriti sa-I aveti alaturi in ziua nuntii.

Apoi incepeti, din timp, sa cautati localuri si sa va rezervati evenimentul la acel local ce v-a impresionat cel mai mult pe amandoi. Stabiliti ce meniu ar fi pe placul dumneavoastra, dar si a majoritatii de invitati.

Urmatoarea etapa este rezervarea la biserica. Stabiliti cu preotul ziua si ora la care se va oficia cununia religioasa.

Urmeaza sa contactati un fotograf si un cameraman pentru acel eveniment. Verificati mai multe portofolii si sfatul nostru este sa apelati la profesionisti.

Va trebui sa va ganditi daca optati pentru DJ sau pentru formatie, fie sa le imbinati, asigurandu-va astfel reusita petrecerii din punct de vedere muzical.

Sa nu uitati de nasi! Sau de domnisoarele si cavalerii de onoare! Anuntati-I din timp si stabiliti detalii referitoare la ziua nuntii cu acestia.

Ce a mai ramas? Rochia de mireasa! Si costumul mirelui! Cautati din timp, dar nu le achizitionati cu prea mult timp inainte. Exista riscul sa nu vi se mai para “de ultima moda”.

Cum toate sunt creionate, puse la punct, puteti sa va relaxati …. Si daca tot ajungeti intr-un salon de infrumusetare, nu uitati sa stabiliti coafura si machiajul pentru ziua nuntii.

Mai departe puteti sa va ganditi la o luna de miere frumoasa si relaxanta … succes!

Acces Clienti

Urmeaza ceva super in aceasta sectiune...

Fi cu ochii pe cronometru pentru a nu rata lansarea acestei sectiuni

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cere o oferta