Home Trenduri nunta Shukar Bijoux, un business pe care l-am surprins video

Shukar Bijoux, un business pe care l-am surprins video

Share on facebook
Share on twitter
"Pe lista scurta a partenerilor pentru care lucram cu mare placere sunt prietenii de la Shukar Bijoux, “o mana” de tineri care au inteles ca originalitatea este cea care castiga in zilele noastre."
shukar bijoux 11

Lucrul cu partenerii pe care ii avem in portofoliu este, daca vreti, un alt „sertar” din business-ul care inseamna Casa Anke. Pe lista scurta a partenerilor pentru care lucram cu mare placere sunt prietenii de la Shukar Bijoux, “o mana” de tineri care au inteles ca originalitatea este cea care castiga in zilele noastre.

Zilele trecute am mers catre ei cu o echipa de filmare, le-am luat un interviu interesant in care i-am invitat sa se lase liberi si sa povesteasca de fac ei de fapt. I-am invitat sa ne povesteasca despre cerceii iatagan, despre bratarile minunate pe care le realizeaza si despre cat sunt de talentati mestesugarii pe care ii au in echipa.

N-ati inteles mare lucru din ce v-a spus tocmai pentru ca vreau sa va starnesc curiozitatea si sa va invit sa urmariti materialul video realizat de ai mei colegi, baietii talentati de la Casa Anke.

Acces Clienti

Urmeaza ceva super in aceasta sectiune...

Fi cu ochii pe cronometru pentru a nu rata lansarea acestei sectiuni

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cere o oferta