Vacante

De la petrecere, direct in vacanta, aceasta este deviza noastra. Totodata, ne mandrim si am spus de nenumarate ori ca spre deosebire de altii va oferim servicii complete, deoarece Casa Anke ofera si servicii integrate de turism. Astfel, cu noi iti poti planifica nu doar evenimentele si aniversari, ci si vacante.
Iti oferim bilete de avion si cazare in cele mai atractive destinatii, la preturi altfel greu de gasit pe piata. Ne ocupam de organizarea detaliilor sejurului tau (transferuri la si de la aeroporturi, inchiriere masini, itinerarii, tururi ghidate, asigurari medicale, asistenta turistica, etc.).
Ti-ai dorit vreodata sa fii gazda unei petreceri traznet sau iti imaginezi nunta perfecta dupa care sa pleci intr-o luna de miere de vis? Daca inca nu te-ai casatorit, planifica-ti acest eveniment cu noi, iar daca deja ti-ai intemeiat o familie, nu uita ca o noua luna de miere se poate organiza oricand iar partenerul(a) tau va fi incantat(a)!
Ai vazut probabil deseori scena faimoasa din filmele americane in care mirii demareaza dupa nunta cu masina decorata pe care scrie „Just Married”… Ei bine, cu Casa Anke si tu poti pleca in luna de miere imediat dupa nunta. Sau poti foarte bine pleca in vacanta oriunde in Romania sau in lume, imediat dupa petrecerea sau evenimentul pe care ti-l organizam. Ne ocupam noi de absolut tot si daca ne contactezi, vei afla imediat cat timp pierdut iti putem economisi.

Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.

Pareri Casa Anke

Ce spun clientii despre noi

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke