Home Entertainment Nunta de 1 milion de dolari: Victoria si David Beckham

Nunta de 1 milion de dolari: Victoria si David Beckham

Share on facebook
Share on twitter
" 18 ani de la nunta din 4 iulie 1999 cand doua staruri internationale – Victoria si David Beckham – s-au casatorit, la 4 luni dupa ce a venit pe lume primul lor copil, Brooklyn."
david beckham nunta reusita irlanda 1.jpg e1561033443657

Desi nimeni nu a dat mari sanse acestui mariaj, fie din cauza protagonistilor – oameni expusi fara doar si poate tentatiilor -, fie din cauza trendului acestor mariaje scurte, iata ca cei doi Beckhami au reusit sa sparga toate tiparele si au cladit 18 ani de iubire si 4 copii.

Nunta a stat sub semnul luxului… A costat peste un million de dolari, au avut o echipa administrative de 440 de oameni care s-au ocupat de organizare si un tort care “s-a bucurat” de prezenta unei sculpturi cu cei doi miri in varianta… nud. In plus, cei doi au stat pe tronuri de aur, iar mireasa a purtat o rochie de mireasa semnata de Vera Wang, care a fost accesorizata cu o tiara din aur si diamante.

Asadar, iata cum 2 vedete de top international, Victoria si David Beckham, au reusit sa-si construiasca un mariaj de top international plecand… nu-i asa, de la o nunta de top international.

Acces Clienti

Urmeaza ceva super in aceasta sectiune...

Fi cu ochii pe cronometru pentru a nu rata lansarea acestei sectiuni

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cere o oferta