Videograf nunta: Aceștia sunt eroii necunoscuți ai fiecărei nunți. Ei captează momentele pe care nu vreți să le ratați și fac totul fără să vă încurce. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă prezenta cele mai importante amintiri într-un mod inedit, angajarea unui videograf nuntă este cea mai bună cale de a face acest lucru.

Un videograf  nuntă nu este același lucru cu un fotograf de nuntă. Deși ambii fac fotografii, o fac cu intenții diferite: fotografii captează momente și evenimente speciale, în timp ce videografii captează emoții. Un fotograf de nuntă poate face câteva înregistrări video la sfârșitul ceremoniei sau al recepției, dar nu este obiectivul lor principal. Un videograf nuntă va fi acolo de la început până la sfârșit – și se va asigura că va filma fiecare moment care contează cel mai mult pentru tine!

Un bun videograf de nuntă va fi capabil să vă spună povestea într-un mod pe care numai el o poate face – prin imagini și sunet împreună. Te vor ajuta să retrăiești acele emoții ori de câte ori vei dori să le retrăiești – vizionând DVD-ul sau streaming-ul video online, sau chiar și ascultându-le prin căști în timp ce te întorci acasă de la serviciu într-o zi!

Ce este un videograf nuntă?

Un videograf nuntă este o persoană care filmează întregul eveniment și apoi îl editează într-un singur videoclip pe care îl puteți viziona mai târziu, astfel încât să puteți retrăi cele mai bune momente din ziua cea mare. 

Videografii de nuntă sunt responsabili pentru a surprinde fiecare detaliu al nunții dumneavoastră – de la rochie la flori, de la invitați la ringul de dans și tot ce se află între ele.

Videografii de nuntă sunt eroii necunoscuți ai lumii nunților.

Aceștia surprind fiecare moment din ziua nunții, de la prima privire cu familia, la primul dans cu prietenii, la toastul jenant al mamei tale. Ei sunt acolo pentru fiecare mireasă cu ochii în lacrimi care nu poate crede că se căsătorește și pentru fiecare mire care este atât de copleșit de emoție încât nu se poate opri din râsul de el însuși.

Dar, cel mai important, ei surprind toate aceste momente și multe altele – pentru că știu că acele momente sunt ale tale, pe care le vei prețui pentru totdeauna.

Veți dori să retrăiți aceste amintiri iar și iar, dar nu este întotdeauna ușor să vă amintiți tot ceea ce s-a întâmplat într-una dintre cele mai importante zile ale voastre. Iar atunci când vă uitați înapoi la fotografii sau la înregistrările video, poate fi greu să vă dați seama ce s-a întâmplat când – mai ales dacă erați prea ocupați să vă distrați în timpul ceremoniei!

Aici intervenim noi. Vom fi acolo pentru fiecare moment al zilei voastre mari – de la „Da” până după ce se termină ultimul dans – așa că nu trebuie să vă faceți griji că veți pierde ceva special sau că veți pierde noțiunea timpului!

Videografii de nuntă sunt o parte esențială a zilei nunții tale și credem că este important să știi la ce să te aștepți de la un videograf înainte de a-l angaja.

În primul rând – și cel mai important – vrei să te asiguri că videograful pe care îl alegi va fi capabil să surprindă toate momentele din ziua ta. Acest lucru înseamnă că ar trebui să fie capabil să realizeze atât fotografii cât și înregistrări video într-un mod care să îi permită să spună întreaga poveste a zilei nunții tale.

În al doilea rând, este important ca videograful tău să aibă experiență de lucru cu alte persoane din industrie (de exemplu, fotografi). Acest lucru asigură faptul că aceștia știu cum să lucreze bine cu ceilalți și au un bun simț al sincronizării atunci când filmează împreună.

În cele din urmă, căutați un videograf nunta care este deschis în ceea ce privește procesul lor și dispus să vă explice ce va face în ziua nunții și de ce! De asemenea, ar trebui să fie în măsură să vă arate exemple de lucrări anterioare, astfel încât să puteți vedea ce fel de stil funcționează cel mai bine pentru dvs.

Pachete Videograf Nunta

DSC 6860

Filmare Nunta BASIC

1 videograf
Filmare FULL-HD 
Sedinta video in ziua evenimentului
Clip Best Moments nunta
Prelucrare video si audio
Sunet inregistrat cu echipamente speciale
Blu-ray in carcasa personalizata

Read More »
epoca nunta

Filmare Nunta Clasic

1 videograf
2 camere + asistent
Filmare FULL-HD
Videoclip nunta
Clip Highlights nunta
Prelucrare video si audio
Sunet inregistrat cu echipamente speciale
Blu-ray si carcasa personalizata

Read More »
fotograf nunta poza lac

Filmare Nunta PRESTIGE

2 videografi
Filmare FULL-HD
Videoclip nunta
Clip Highlights nunta
Prelucrare video si audio
Sunet inregistrat cu echipamente speciale
Stick si carcasa personalizata

Read More »
filmare nunta pro

Filmare Nunta PRO

  • 2 videografi  + asistent
  • Filmare FULL-HD
  • Filmare cu drona
  • Videoclip nunta
  •  Clip Highlights nunta
  • Prelucrare video si audio
  • Sunet inregistrat cu echipamente speciale
  • Stick si carcasa personalizata
Read More »

Stim cu totii cat este de important ca in acea zi deosebita, sa beneficiezi de servicii de inalta calitate oferite de cei mai buni organizatori si cea mai buna echipa. Ei bine, membrii echipei Casa Anke sunt varianta optima! Iti oferim servicii profesionale de filmare nunta pentru cel mai important eveniment din viata ta. De asemenea, echipa de cameramani profesionisti este dotata cu aparatura video de ultima generatie. In functie de marimea evenimentului tau, iti punem la dispozitie un numar optim de operatori care sa filmeze in intregime acest frumos eveniment, nunta ta.

Urmeaza ceva super in aceasta sectiune...

Fi cu ochii pe cronometru pentru a nu rata lansarea acestei sectiuni

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cere o oferta