Vrei un ten perfect la nunta ta? Iata ce trebuie sa faci!

poze cu mirese

Emotii. Ganduri. Planuri. Temeri. Intrebari. Statutul de mireasa nu inseamna numai voal alb si rochie de printesa, inseamna mult mai multe, de aceea orice grija in minus este binevenita. De aceasta grija in minus se pot ocupa partenerii nostri, Clinica Eliade care, prin vocea specialistului cosmetician Olivia Veverita, ne explica ce tratamente ar trebui sa facem pentru a avea tenul perfect in ziua nuntii.

“Inainte de toate vreau sa explic ce inseamna ten perfect si de ce il vreau eu asa. Ten perfect este tenul fara imperfectiuni, fara pete, tenul hidratat, tenul care ma lasa sa aplic machiajul de mireasa fara sa-mi opuna rezistenta”, explica specialistul Clinica Eliade.

 

Cum ajungi aici? Simplu. Curatare. Exfoliere. Tratament.

 

Pregatirea tenului se incepe cu aproximativ 6 saptamani inainte de nunta. Atunci specialistul recomanda tratamentele ZoMedical, proceduri care se pot face o data la 2 saptamani, si care au rezultate exceptionale pe tenurile cu pete, cicatrici post acneice. In plus, din cadrul aceleasi game se poate folosi linia pentru luminozitate care, de asemenea, poate fi aplicat de 2, 3 ori inainte de nunta.

O alta varianta de tratament care poate fi facut inainte de nunta este Aqua de la Phyt’s. Pe baza de acid hialuronic, aceasta terapie ofera un plus de hidratare care va sustine perfect machiajul de mireasa, complex, pretentios si destul de solicitant pentru ten.

A treia varianta de tratament care trebuie facut de o viitoare mireasa pentru a avea un ten perfect in ziua nuntii este Terapia Special Day. Acesta este un tratament complex, efectuat de revolutionarul Oxy5Modes, care favorizeaza patrunderea naturala in straturile inferioare ale pielii a oxigenului si a substantelor regeneratoare, precum acid hialuronic, vitamine si anti-oxidanti.

Dupa acest tratament, tenul va fi mai odihnit, mai hidratat, mai curat, este o foarte buna baza de machiaj.

Post a Comment

Close

Da follow pe Casa Anke pentru inspirație, tendințe pentru nunta mult visata. Fii parte din comunitatea noastră de iubitori de frumos și explorează universul stilului autentic. #CasaAnke

Instagram

@casaanke

office@casaanke.ro

Telefon: +40 725 251 175

Locatie: Bulevardul Unirii 25-27, bloc 14, mezanin, București 040103, Romania