Perla transformata in inel cu perla dupa ce o femei a gasit-o intamplator | Top 100 Great Stories

inel cu perla

O femeie a gasit o perla rara in timp ce manca o scoica si a transformat-o intr-un inel cu perla unicat…

Sandy Sikorsky și Ken Steinkamp iau cina des la Restaurantul The Bridge and Raw Bar din Westerly, Rhode Island, iar comanda lor este adesea constituita din diferite tipuri de scoici. “Sunt mai mari și vin în platouri ridicate… Au un gust delicios”, explică Sikorsky. În timp ce luau masa la restaurant împreună cu fratele și soția lui Sikorki în decembrie 2021, cuplul a găsit ceva neașteptat, dar incredibil de valoros în felul lor preferat de mâncare cu fructe de mare: o perlă rară.

scoica cu perla rara

La restaurant, cuplul impartea o porție de scoici, iar când au ajuns la ultimul, Steinkamp i l-a oferit lui Sikorsky. “I-am spus: ‘Sandy, ia-l tu. Vad ca îți place asta'”, își amintește Steinkamp. Odată ce Sikorski a mușcat din ultima scoică, și-a dat seama că ceva nu era în regulă. “Atunci am simțit gustul acestei chestii mari și rotunde și m-am gândit: “Ce naiba e asta?””. povestește Sikorski. “Așa că l-am luat și l-am scuipat pe masă în mână, iar cumnata mea a intrebar: “E un dinte?””.

Aparent, obiectul dur din scoica nu era un dinte, ci o perlă de 9,8 milimetri. “Care erau șansele ca o perlă să fie în aceasta scoica?” se întreabă Sikorski. Ea a decis să ducă piatra la magazinul de bijuterii fine The Compass Rose din Westerly pentru a o evalua. “A spus: ‘Ce frumusete!’. Este grea'”, povestește Sikorski. După ce a evaluat piatra prețioasă, bijutierul i-a spus lui Sikorsky că aceasta se numește perlă Mercenaria, a cărei producție a durat aproximativ 50 de ani.

“El spune: “Probabil că este una la un milion, una la un milion să fie atat de perfectă””, continuă Sikorksi. “De obicei, lipsesc bucăți din ele și arată ca un dinte sau ceva asemanator. Nu apare niciodata ca un oval mic și perfect. În plus, este mare”.

În acel moment, au decis că vor folosi acea perlă pentru a face un inel cu perla de logodnă. Sikorski a adăugat că dorea o montură de aur pentru a o fixa. Steinkamp a luat aceasta descoperire unică ca pe un semn că sunt destinați să fie împreună.

“Nu mai întinerește și am simțit într-un fel că acesta a fost un fel de semnal sau un o sincronizare ciudată și ne-am spus: “O sa fie un inel cu perla superb”, și așa este”, spune Steinkamp. Astfel, pe 8 iulie 2023, Steinkamp a cerut-o în căsătorie cu acel inel cu perla în mână. “Este frumos”, a exclamat Sikorsky. “Are diamante și straluceste”.

După ce Steinkamp a pus întrebarea, cuplul a sărbătorit în mod firesc în locul unde totul a început: The Bridge Restaurant and Raw Bar. “A fost frumos să-i revăd și să aud povestea”, a declarat gazda Myra Dioisio pentru publicația de presă. “Este un basm. Este magică. Auzi despre: ‘Sper să găsesc ceva acolo’, dar nu găsești niciodată.

Întotdeauna este o bucată de piatră sau de nisip”. După ce Diosio a postat o fotografie a acelui inel cu perla pe pagina de Facebook a restaurantului, o persoană a comentat că nu a găsit o perlă, în ciuda faptului că a căutat-o constant. “Un bărbat a postat că a decojit 100.000 de stridii la un moment dat și nu a găsit niciodată o perlă sau una din acestea“, explică Sikorksi.

Sikorski speră ca într-o zi să transmită acel inel cu perlanepoatei sale, Nora, în vârstă de opt ani. Când a fost întrebată dacă s-a gândit vreodată că i se va întâmpla acest lucru, ea răspunde: “Nici într-un milion de ani”. Steinkamp a fost la fel de surprins de norocul lor. “Cu cât te gândești mai mult la asta, devine o poveste mai fermecătoare și mai romantică“, spune el.

 

In continuare: Inel cu diamant gasit dupa 21 de ani in toaleta socrilor

Close

Da follow pe Casa Anke pentru inspirație, tendințe pentru nunta mult visata. Fii parte din comunitatea noastră de iubitori de frumos și explorează universul stilului autentic. #CasaAnke

Instagram

@casaanke

office@casaanke.ro

Telefon: +40 725 251 175

Locatie: Bulevardul Unirii 25-27, bloc 14, mezanin, București 040103, Romania