Beneficii

  • Consultanta de specialitate (ai la dispozitie o persoana dedicata, experienta noastra de 14 ani si timpul necesar pentru a-ti forma imaginea de ansamblu asupra evenimentului si totodata vei aborda pragmatic toate detaliile pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru reusita evenimentului tau).
  • Personal calificat suplimentar (in situatia in care fotograful, cameramanul, dj-ul sau oricare alta persoana din echipa devine indisponibila: accident, indisponibilitate medicala, etc. este inlocuit de un coleg din echipa, fara ca evenimentul tau sa aiba de suferit).

Garantii

  • Daca predarea materialelor foto nu se face in termenul stabilit in contract, Casa Anke iti returneaza banii pe serviciul respectiv.
  • Daca albumul foto nu este conform cu cel vizionat la noi, Casa Anke ti-l face cadou.
  • Daca albumul foto nu este predat in termenul stabilit in contract Casa Anke iti returneaza banii.
  • In situatia unui control, Casa Anke iti garanteaza (cu returnarea integrala sumei platite) ca evenimentul tau nu va avea de suferit din cauza unor nereguli contractuale cu agentia Casa Anke.

Servicii

Consultantii Casa Anke iti ofera asistenta completa, un contract sigur, preturi corecte si avantajoase prin cumularea la pachet a serviciilor, profesionalism ireprosabil si un botez absolut reusit.

Invitatii si Accesorii

La Casa Anke stim cât de important este ca tu sa te bucuri de momentele cele mai frumoase ale botezului, de aceea iti punem la dispozitie o experienta vasta si profesionisti care se ocupa cu discretie si eleganta de fiecare detaliu al evenimentelor pe care le organizeaza.

Produse

Fiindca ceea ce ne diferentiaza fata de alti organizatori de evenimente este capacitatea aproape unica de a oferi servicii complete si fiindca nu ne plac jumatatile de masura, la Casa Anke te bucuri de organizarea ireprosabila a unui botez.

Locatii si travel

Iata la cate lucruri trebuie să se gandeasca o tanara familie atunci cand planifica un botez: alegerea bisericii si planificarea ceremoniei de botez, vestimentatia celui mic si a parintilor, machiajul si coafura mamicii, invitatiile de botez, restaurantul si meniul pentru botez, tortul, decoratiunile si aranjamentele florale, DJ-ul si fotograful / cameramanul pentru botez, ursitoarele pentru botez,o fotocarte cu amintiri pentru invitati, etc.

Pareri Casa Anke

Ce spun clientii despre noi

Contacteaza-ne

Completeaza formularul si te contactam noi.

Foto-Video, Entertainment, Decoratuni - Casa Anke