PORTOFOLIU VIDEO BOTEZ

Fiecare cadru surprinde dragostea într-o simfonie de culori și gesturi tandre.

Povestea Marei

Ziua botezului tău a fost o rază de lumină în inimile noastre. Emoția a înflorit în sufletele părinților și ale invitaților, iar frumusețea evenimentului a fost copleșitoare. Mara, cu bucurie și binecuvântare, ai primit numele sfânt. În prezența noastră, ai strălucit ca o stea nouă pe cerul vieții tale.

Povestea Sofiei

Ziua ta de botez a fost un moment sacru, în care emoția și frumusețea au dansat în armonie. Inimile părinților și ale invitaților au bătut puternic, iar bucuria s-a răspândit în fiecare colț al sălii. Sofia, ai fost învelită în iubire și ai primit numele care îți va călăuzi pașii pe drumul vieții tale.

Povestea lui Eliza

Ziua ta de botez a fost pur și simplu fermecătoare. Emoțiile s-au contopit cu bucuria, iar frumusețea evenimentului a fost desăvârșită. Parinții și invitații au trăit un moment magic, în care dragostea pentru tine a strălucit. Eliza, ai fost binecuvântată și înconjurată de căldura și afecțiunea noastră.

Povestea Lui Victor

Ziua ta de botez a fost o sărbătoare plină de emoție și bucurie. Frumusețea evenimentului a învăluit inimile părinților și ale invitaților într-un val de fericire. Victor, cu zâmbetul tău inocent, ai luminat această zi specială, iar numele sfânt pe care l-ai primit va fi ghidul pe drumul tău.

Povestea Botezului Leia Maria

Ziua ta de botez a fost o poveste de vis. Emoția a străbătut fiecare colțișor al inimilor părinților și ale invitaților, iar frumusețea evenimentului a fost desăvârșită. Leia, cu privirea ta curioasă și minunată, ai adus lumina în viețile noastre. Numele tău va fi un izvor de iubire și înțelepciune.

Povestea Dariei

Ziua ta de botez a fost o simfonie a emoțiilor și a frumuseții. Inimile părinților și ale invitaților au bătut în acord, iar bucuria a strălucit în fiecare privire. Daria, ai fost înconjurată de dragoste și de binecuvântări. Numele pe care l-ai primit va fi scris în paginile cele mai luminoase ale vieții tale.

Povestea lui David

Ziua ta de botez a fost un moment sacru și de o rară frumusețe. Emoțiile au curs în inimile părinților și ale invitaților, iar bucuria a fost molipsitoare. David, ai primit numele cu puternică semnificație și promisiune. Luminând cu zâmbetul tău, ai adus oamenii mai aproape de cerul iubirii și al speranței.

CONTACTEAZA-NE

Ne-ar plăcea să aflăm mai multe despre evenimentul tău special și despre cum putem contribui la documentarea sa.

Contactează-ne folosind formularul de mai jos și vom fi bucuroși să discutăm despre ideile tale, să îți oferim un preț personalizat și să răspundem la orice întrebări ai putea avea. Vom face tot posibilul să îți oferim cele mai bune servicii și să ne asigurăm că evenimentul tău este documentat în cel mai frumos mod cu putință."

Ne-ar plăcea să aflăm mai multe despre evenimentul tău special și despre cum putem contribui la documentarea sa.

d
Close

Da follow pe Casa Anke pentru inspirație, tendințe pentru nunta mult visata. Fii parte din comunitatea noastră de iubitori de frumos și explorează universul stilului autentic. #CasaAnke

Instagram

@casaanke

office@casaanke.ro

Telefon: +40 725 251 175

Locatie: Bulevardul Unirii 25-27, bloc 14, mezanin, București 040103, Romania

CONTACTEAZA-NE